Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Σε απεργιακό πυρετό και οι Σέρρες

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις-Χωρίς παρατράγουδα η πορεία
Βροντερό μήνυμα κατά των νέων εργασιακών μέτρων έστειλαν σήμερα οι κάτοικοι των Σερρών στην κυβέρνηση της χώρας, καθώς περισσότεροι από 3.000 απεργοί ανταποκρίθηκαν στην προγραμματισμένη πορεία των σωματείων τους, πλημμυρίζοντας το κέντρο την πόλης.

Στην ειρηνική, δίωρη, πορεία που πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε στη μία
το μεσημέρι συμμετείχαν ο Εμπορικός Σύλλογος Σερρών, η ομοσπονδία εμποροβιοτεχνών, δημοτικοί υπάλληλοι, εκπρόσωποι ΟΛΜΕ και ΕΛΜΕ,γιατροί, δικηγόροι, φαρμακοποιοί, κοινωνικοί φορείς, συνταξιούχοι, εργαζόμενοι, συμβασιούχοι πυροσβέστες, οδηγοί και ιδιοκτήτες ταξί, περιπτερούχοι, εκπρόσωποι και μέλη της ένωσης εστιατορίων ν. Σερρών και μέλη των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Κλειστά παραμένουν από το πρωί όλα τα εμπορικά καταστήματα, ταβέρνες και καφε-μπαρ, παραλύοντας την κίνηση στην πόλη των Σερρών, ενώ σε ενδεικτικό κλείσιμο των καταστημάτων τους προχώρησαν μεγάλες εταιρείας σούπερ μάρκετ.

Στην πορεία δεν σημειώθηκαν προβλήματα, ενώ έντονη ήταν η παρουσία μεγάλης αστυνομικής δύναμης. Η πορεία κατέληξε στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών όπου δόθηκε στον αντιπεριφερειάρχη, Γιάννη Μωυσιάδη, ψήφισμα διαμαρτυρίας κατά των νέων μέτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου