Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Το ξαναλέμε: Ο μαύρος φασισμός δεν έχει καμία διαφορά από τον … κόκκινο


Τη θεωρία των άκρων που απεχθάνεται η καθεστωτική αριστερά, την έχουμε αναλύσει κατά καιρούς λέγοντας ότι δεν υπάρχει καμιά διαφορά στον μαύρο ή τον κόκκινο φασισμό. Κι ο φασισμός είναι και λεκτικός αλλά με τις πράξεις.
Το γράφουμε αυτό μετά από το νέο ατόπημα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Τατσόπουλου, του υποτιθέμενου συγγραφέα και πνευματικού αυτού ανθρώπου τον οποίο κάποιος πρέπει να μαζέψει, εκτός κι αν ο κ. Τσίπρας εκφράζεται μέσω αυτού.
Μετά το ρατσιστικό παραλήρημα της συζύγου του Ν. Μιχαλολιάκου, Ελένης Ζαρούλια στη Βουλή,
θα περιμέναμε να υπάρχουν πολιτικά επιχειρήματα από όλα τα κόμματα για την αντιμετώπιση της απεχθούς συμπεριφοράς της. Άλλωστε, την έβαλε στη θέση της και ο Δραγασάκης, που ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά είναι σοβαρός άνθρωπος και ο Μεϊμαράκης που ουσιαστικά άνοιξε το δρόμο για την αποβολή βουλευτών που συμπεριφέρονται με άθλιο τρόπο μέσα στο κοινοβούλιο.
Αλλά, ο κ. Τατσόπουλος προφανώς δε μπορεί να κρατήσει το στόμα του κλειστό και μέσω του Facebook απάντησε στην κ. Ζαρούλια. Περιμένατε καμιά πνευματώδη απάντηση, κάποιο καυστικό σχόλιο, εν πάση περιπτώσει ένα πολιτικό επιχείρημα; Όχι βέβαια. Για ακόμη μια φορά ο κ. συγγραφέας μας εξέπληξε αρνητικά κι έπεσε στο επίπεδο των… υπάνθρωπων της Χρυσής Αυγής.  «H Ζαρούλια μισεί τους ξένους γιατί είναι ρατσίστρια, αλλά εμείς αγαπάμε τη Ζαρούλια γιατί είμαστε φιλόζωοι», έγραψε εν είδει εξυπνακισμού ο κ. Τατσόπουλος. Να τον χαίρονται στην Κουμουνδούρου. Ο άνθρωπος μάλλον έχει πρόβλημα το σάκχαρο και του ανεβαίνει η πίεση και δεν ξέρει τι λέει. Αλλά αν πιστεύει ότι με λεκτικούς φασισμούς θα επιβληθεί των αντιπάλων του και θα γίνει αρεστός στους ψηφοφόρους του, είναι γελασμένος. Τον έχουν ήδη πάρει χαμπάρι. Όταν ακόμη και αν αυτή είναι η Ζαρούλια, χαρακτηρίζει “ζώο” μια γυναίκα τότε ούτε επιχειρήματα έχεις, ούτε καν πνεύμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου