Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Γερανός καταπλάκωσε αυτοκίνητα στη Λάρνακα – Νεκρή ηλικιωμένη γυναίκα

Μια νεκρή γυναίκα και τρεις τραυματίες ήταν ο απολογισμός της πτώσης γερανού λόγω ισχυρών ανέμων γύρω στις 20.30 της Τετάρτης στις Φοινικούδες στη Λάρνακα. Νεκρή 67χρονη Αγγλίδα η οποία ζούσε μόνιμα στην Κύπρο ενώ τραυματίες είναι ο σύζυγος της και άλλα δύο άτομα. Το ζεύγος των Βρετανών είχε εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητό του και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για απεγκλωβισμό του ενώ τα άλλα δύο πρόσωπα τραυματίστηκαν ενώ περνούσαν πεζοί από τις Φοινικούδες την ώρα της πτώσης.
Τελευταία ενημέρωση 23.36: Από το τραγικό συμβάν, τραυματίστηκαν και δύο πεζοί, ένας 60χρονος Κύπριος και ένας 47χρονος αλλοδαπός. Ο 47χρονος υπέστη αποκοπή δακτύλου και καταβάλλονται
προσπάθειες για επανασυγκόλλησή του ενώ ο δεύτερος υπέστη κάταγμα μετακαρπίου.
Τελευταία ενημέρωση 22.58: Υπέκυψε στα τραύματά της η ηλικιωμένη γυναίκα κατά τη μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.
Ενημέρωση 21.01: Γερανός καταπλάκωσε αυτοκίνητα στις Φοινικούδες στη Λάρνακα. Ζευγάρι ηλικιωμένων Άγγλων που διαμένουν μόνιμα στην Κύπρο και περνούσαν με το όχημά τους από τον παραλιακό δρόμο των Φοινικούδων γύρω στις 20.30 έζησαν τρομακτικές στιγμές καθώς είδαν τον γερανό να πέφτει κυριολεκτικά πάνω τους.
O γερανός βρισκόταν στην περιοχή για τις εργασίες σε ανεγειρόμενο κτίριο στη Λεωφόρο Αθηνών.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι δύο ηλικιωμένοι είχαν εγκλωβιστεί στο όχημά τους. Η πυροσβεστική υπηρεσία κατάφερε να τους απεγκλωβίσει έπειτα από υπεράνθρωπες προσπάθειες.
Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, ο ένας τραυματίας φαίνεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά ενώ o άλλος έχει τραυματιστεί ελαφρά.
Συνολικά τέσσερα οχήματα υπέστησαν ζημιές.
Εκ πρώτης όψεως, το ατύχημα φαίνεται να οφείλεται στις κακές καιρικές συνθήκες (δυνατοί άνεμοι και ανεμοστρόβιλος).
Εκτός από μέλη της αστυνομίας και της πυροσβεστικής υπηρεσίας, στη σκηνή έσπευσαν και λειτουργοί του Τμήματος Εργασίας για να ερευνήσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το πρωτόγνωρο ατύχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου