Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Σε αναζήτηση νέων υπουργών ο Σαμαράς

Σε αναζήτηση νέων υπουργών ο ΣαμαράςΑλλάζει υπουργούς μετά τη συμφωνία για την εκταμίευση της δόσης, την επιμήκυνση και την ψήφιση των μέτρων ο Αντώνης Σαμαράς, λόγω των σοβαρών προβλημάτων λειτουργίας και συνοχής που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση. 
Ο κ. Σαμαράς θα ζητήσει από τον κ. Βενιζέλο και τον κ. Κουβέλη να να πλαισιώσουν το νέο υπουργικό σχήμα με στελέχη των κομμάτων τους με ειδικότερο και μεγαλύτερο πολιτικό βάρος, αλλά και περισσότερη πείρα από ό,τι τα πρόσωπα που χρησιμοποιήθηκαν τον
Ιούνιο. Κι αυτό επειδή ο κ. Σαμαράς είναι δυσαρεστημένος από την επικοινωνιακή ακινησία των υπουργών που επιλέχθηκαν από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ. Όμως για ποιους χτυπά η καμπάνα;
Φυσικά, πρώτο πρώτο στη λίστα με τα πρόσωπα που θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση, φιγουράρει το όνομα του υπουργού Ναυτιλίας Κωστή Μουσουρούλη, ο οποίος ομολόγησε μπροστά σε ναυτιλιακούς φορείς την απαίτηση της τρόικας για εκκένωση των νησιών, πράγμα που προκάλεσε μεγάλη ενόχληση στον κ. Σαμαρά.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην ίδια λίστα συμπεριλαμβάνεται ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης κι αυτό εξαιτίας της μεγάλης γκρίνιας που υπάρχει στην κοινοβουλευτική ομάδα γιατί αποσύρονται τροπολογίες υπό την πίεση του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ. Στους διαδρόμους του Μαξίμου ακούγεται και το όνομα του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Παναγιωτόπουλου, όπως επίσης και των τριών στελεχών της ΔΗΜΑΡ Αντώνη Μανιτάκη, Αντώνη Ρουπακιώτη και Φωτεινή Σκοπούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου