Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣΤο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου «ΚΕΦΑΛΟΣ» του Δήμου Λαυρεωτικής ανακοινώνει ττις θέσεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου
χρόνου, συνολικά οκτώ (8) ατόμων για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» ΕΣΠΑ 2007-2013 «Εναρμόνιση
Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» του ΝΠΔΔ «ΚΕΦΑΛΟΣ» του Δήμου Λαυρεωτικής που εδρεύει στη Κερατέα Αττικής.Οι θέσεις θα καλύψουν ανάγκες στους παιδικούς σταθμούς τουΔήμου. 
ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 2 θέσεις

ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΚΟΜΩΝ 3 θέσεις
ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΩΝ 1 θέση
ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 2 θέσεις
Από την υπογραφή της σύμβασης έως 31-8-2013,με δυνατότητα παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος
Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών. Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλου να συμπληρώσουν και υποβάλλουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.2 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση : Λεωφόρος Αθηνών – Σουνίου αρ. 37 Κερατέα Τ.Κ. 190 01 (για το ΝΠΔΔ «ΚΕΦΑΛΟΣ» Δήμου Λαυρεωτικής), απευθύνοντάς την υπόψιν της κας Αγγελή Ειρήνης (τηλ. Επικοινωνίας : 2299320219).
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου