Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος, σχετικά με την κοινωνική δράση «Στηρίζω», που ξεκινά, σήμερα, σε 52 πόλεις της χώρας, με σκοπό τη στήριξη των συμπολιτών μας, που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:



Μ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Η Νέα Δημοκρατία ξεκινά μια σειρά από κοινωνικές δράσεις.
Φορέας υλοποίησης είναι η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας. Η πρωτοβουλία «ΣΤΗΡΙΖΩ» έχει ως σκοπό να σταθεί δίπλα στους ανθρώπους που υποφέρουν. Μαζί με τα κοινωνικά δίκτυα, την Εκκλησία, τους ανθρώπους που συμπαραστέκονται στη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού της χώρας μας.
Η Ελλάδα του μέλλοντος θα είναι μια χώρα που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των Ελλήνων πολιτών, μια Ελλάδα όπως την θέλουμε.
Σήμερα, όμως, υπάρχουν δυσκολίες και τα κόμματα, η Νέα Δημοκρατία, τα δίχτυα αλληλεγγύης, οι οργανώσεις νέων, πρέπει να σταθούν στους ανθρώπους που έχουν δυσκολίες».

Α. ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ: «Ξεκινάμε, σήμερα, σε 52 πόλεις της χώρας, την πρωτοβουλία «ΣΤΗΡΙΖΩ». Πρόκειται για ένα σύνολο κοινωνικών δράσεων, προκειμένου να σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, όλοι οι Έλληνες - και κυρίως οι νέοι - οφείλουμε να βγούμε μπροστά. Λέξεις όπως: η αλληλεγγύη, η αλληλοβοήθεια, ο αλληλοσεβασμός, πρέπει να σταματήσουν να χρησιμοποιούνται μόνο στο λεξιλόγιό μας, αλλά να μετουσιωθούν σε πράξεις. Όλοι οι Έλληνες πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να αντέξουμε στην κρίση και να βγούμε νικητές».   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου