Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

(20) Προσλήψεις κοινωφελούς εργασίας στο Δήμο Περάματος

Προσλήψεις κοινωφελούς εργασίας στο Δήμο Περάματος από τη ΜΚΟ ΡΗΞΙΚΕΛΕΥΘΟΣ
Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση με το διακριτικό τίτλο «ΡΗΞΙΚΕΛΕΥΘΟΣ Μ.Κ.Ο.», ανακοίνωσε την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πενήντα (20) ατόμων για την υλοποίηση προγράμματος ΚΟινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ) στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ –ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς(Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΚΟΧ.1 και να την
υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή στο κτίριο του Δήμου Αθηναίων, «Κόμβος αλληλοβοήθειας πολιτών ΚΑΛΗ ΠΟΛΙ», στο «Παλαιό Φρουραρχείο», οδός Δομοκού και Ιουλιανού – έναντι Σταθμού Λαρίσης και ώρες από 10.00 έως 14.00, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του Δικαιούχου στην ακόλουθη διεύθυνση: Γλάδστωνος 10, Τ.Κ. 10677, ΑΘΗΝΑ, απευθύνοντάς την στην ΡΗΞΙΚΕΛΕΥΘΟΣ ΜΚΟ (Για την Π.Ε. Πειραιά- Δ.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ), υπόψη κ. Χρήστου Δάμπαση (τηλ. επικοινωνίας: 210 3820997).

Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής, το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει την Δευτέρα στις 22/10/2012 και λήγει την Τετάρτη στις 31/10/2012.
διορισμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου