Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Ωρομίσθιο Διδακτικό Προσωπικό στα Τμήματα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου και Κομοτηνής 2012-2013

Η Σχολή Αστυφυλάκων είναι Ανωτέρα Παραγωγική Σχολή υπερδιετούς κύκλου σπουδών, που ανήκει στην ανώτερη βαθμίδα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, εδρεύει στην Κομοτηνή του Νομού Ροδόπης, λειτουργεί σε επίπεδο Αστυνομικής Διεύθυνσης και υπάγεται στην Αστυνομική Ακαδημία.
Τμήματα Δοκίμων Αστυφυλάκων λειτουργούν στις πόλεις του Διδυμοτείχου και της Κομοτηνής.

Η Σχολή Αστυφυλάκων/Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου καθώς και η Σχολή Αστυφυλάκων/Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΝ την πρόσληψη με επιλογή, διδακτικού προσωπικού με ωριαία αποζημίωση για κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών της, και καλεί αυτούς που επιθυμούν να διδάξουν κατά την εκπαιδευτική περίοδο 2012 - 2013 όπως υποβάλλουν σχετική αίτηση.

  • Μαθήματα και απαιτούμενα προσόντα για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου στην σχετική Προκήρυξη_Διδυμότειχο.
Η υποβολή των αιτήσεων με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψη θα γίνεται μέχρι την 14:00’ ώρα της 18ης Οκτωβρίου 2012, προσωπικά από τους υποψηφίους ή από εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους τους στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου/Γραφείο Σπουδών & Δημ. Σχέσεων. Επίσης, είναι δυνατή η υποβολή των αιτήσεων και ταχυδρομικά στην ανωτέρω διεύθυνση. Μετά την 18η Οκτωβρίου 2012 ΔΕΝ θα γίνουν δεκτές αιτήσεις.
Λοιπές πληροφορίες και λεπτομέρειες παρέχονται από το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου /Γραφείο Σπουδών και Δημ. Σχέσεων στο τηλέφωνο 2553026681-82-83-84 (ταχυδρομική διεύθυνση Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου 1ο χιλ. επαρχ. οδού Διδ/χου-Μεταξάδων τ.κ. 68300 Διδυμότειχο.

  • Μαθήματα και απαιτούμενα προσόντα για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής στην σχετική Προκήρυξη_Κομοτηνή.
Η υποβολή των αιτήσεων με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψη θα γίνεται μέχρι την 14.00΄ ώρα της 18 Οκτωβρίου 2012, προσωπικά από τους
υποψηφίους ή από εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους τους στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ. Επίσης, είναι δυνατή η υποβολή των αιτήσεων και ταχυδρομικά στην ανωτέρω
διεύθυνση. Μετά την 18 Οκτωβρίου 2012 ΔΕΝ θα γίνουν δεκτές αιτήσεις.

Λοιπές πληροφορίες και λεπτομέρειες παρέχονται από το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ στα τηλέφωνα 25310-57075, 57076.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου