Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Νεκρός 19χρονος σε τροχαίο δυστύχημα στα Λιμενάρια

Νεκρός 19χρονος σε τροχαίο δυστύχημα στα Λιμενάρια
Τραγική κατάληξη είχε η νυχτερινή έξοδο για έναν 19χρονο στα Λιμενάρια της Θάσου ο οποίος χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο και ξεψύχησε στην άσφαλτο.

Κανείς δεν θα περίμενε ότι θα είχε τέτοιο τέλος η νυχτερινή έξοδο για τον 19χρονο από τα Λιμενάρια ο ποίος επέστρεφε στο σπίτι του με τα πόδια μετά από την νυχτερινή του έξοδο και χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου τον εγκατέλειψε με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Ο
άτυχος νεαρός είχε μαζί του και μία κοπέλα η οποία νοσηλεύετε στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου.
Ο ασυνείδητος οδηγός, χτύπησε και εγκατέλειψε τα θύματά του στην άσφαλτο αβοήθητα, τα οποία βρήκαν άλλοι διερχόμενοι οδηγοί που γυρνούσαν από την ίδια εκδήλωση.
Σαν να μην έφτανε αυτό, ο ασυνείδητος οδηγός, έκρυψε το αυτοκίνητο και πήγε στην αστυνομία να δηλώσει κλοπή του αυτοκινήτου του για να γλιτώσει το τροχαίο. Στην συνέχεια όμως ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές.
Η τοπική κοινωνία των Λιμεναρίων δεν πρόλαβε να συνέλθει καλά καλά από τα προηγούμενα γεγονότα και σήμερα την χτύπησε άλλο ένα ΣΟΚ, όχι μόνον από τον άδικο χαμό του νεαρού αλλά και από τον τρόπο που λειτούργησε ο οδηγός του αυτοκινήτου που προκάλεσε το ατύχημα.
Άραγε πως θα χειριστεί η δικαιοσύνη και η αστυνομία αυτό το περιστατικό;
Πριν ένα χρόνο, αλλοδαπός μόνιμος κάτοικος Λιμεναρίων χτύπησε οδηγό μηχανής με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ο αναβάτης της μηχανής και ο οδηγός του αυτοκινήτου να παραμένει ακόμα ατιμώρητος για την πράξη του, ενώ ήταν και υπό την επήρεια αλκοόλ όπως είχε γίνει γνωστό τότε..
http://thassospress.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου