Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

1500 ευρώ την ημέρα(!!!!) για τους εργαζόμενους στην Task Force του Ράιχενμπαχ

ΔΕΙΤΕ: Τα μεροκάματα - πρόκληση που παίρνουν οι... σωσίες μας

Ημερήσια αποζημίωση που φθάνει μέχρι και τα 1.500 ευρώ φαίνεται να ζητά η Τask Force του Χορστ Ράιχενμπαχ, για τους υπαλλήλους της, τη στιγμή που το ποσό που προβλέπει ο Δημοσιοϋπαλληλικός κώδικας ανέρχεται στα 92 ευρώ!....


Οπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Παραπολιτικά», οι εκπρόσωποι της κοινοτικής βοήθειας που έρχονται στη χώρα προκειμένου να παράσχουν τεχνική βοήθεια για την αναδιάρθρωση της Δημόσιας Διοίκησης φέρεται να ζήτησαν ημερήσια αποζημίωση για τις υπηρεσίες τους στις ομάδες εργασίας που έχουν ενταχθεί από 800 έως 1.500 ευρώ ανάλογα με το βαθμό του κάθε υπαλλήλου.

Την πληροφορία αυτή μάλιστα, όπως αναφέρεται στα «Παραπολιτικά» επιβεβαιώνει ο αρμόδιος υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Μανούσος Βολοδούκης, ο οποίος υποστηρίζει, ωστόσο, ότι από την ελληνική πλευρά από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίστηκε πως δεν υπάρχει θέμα πληρωμής τους, πέρα από αυτό που προβλέπει ο Δημοσιοϋπαλληλικός κώδικας.

Το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ακολούθησε τα όσα προβλέπει ο κώδικας των δημοσίων υπαλλήλων, αποζημιώνοντάς τους με 92 ευρώ την ημέρα, για όσο καιρό απασχολούνται στην Ελλάδα.

planet-greece.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου