Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

ΙΕΚ ΕΠΙΤΑΓΗ VOUCHER ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Εκδόθηκαν οι Οριστικοί Πίνακες Ωφελουμένων για το πρόγραμμα διάθεσης επιταγής voucher για τα ΙΕΚ

Κατόπιν ολοκλήρωσης της διαδικασίας εξέτασης των ενστάσεων εκδόθηκαν οι Οριστικοί Πίνακες Ωφελουμένων της Πράξης «Επιταγή (Voucher) Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης».
Οι πίνακες των αποτελεσμάτων κατανέμονται ανά Άξονα Προτεραιότητας του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» ως ακολούθως:
ΙΕΚ Περιφερειών Κρήτης, Ιονίων Νήσων, Β. Αιγαίου, Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου
ΙΕΚ Περιφερειών Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας

ΙΕΚ Περιφερειών Ν. Αιγαίου, Στερεάς Ελλάδας
Οριστικοί Πίνακες Ωφελουμένων της Πράξης «Επιταγή (Voucher) Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης» του έτους 2011 - 2012
Στη συνέχεια, το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης θα προχωρήσει στην καταβολή του ποσού της α’ δόσης της «επιταγής αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης» στους τραπεζικούς λογαριασμούς των ωφελουμένων που έχουν ενταχθεί στους Οριστικούς Πίνακες.
Προκειμένου να καταβληθεί η β’ δόση, οι ωφελούμενοι θα κληθούν να καταθέσουν τη βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης του εαρινού εξαμήνου του 2012 με νέα ανακοίνωση που θα αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο του Προγράμματος.
Το dikaiologitika.gr συμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του σας πληροφορεί ότι θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες το νέο πρόγραμμα δίαθεσης επιταγών voucher για του σπουδαστές των ΙΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου