Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Oι οκτώ Υπουργοί που...κόβει ο Αντώνης Σαμαράς

Στην...ίδια τάξη μένουν οκτώ Υπουργοί της κυβέρνησης καθώς ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς τους έχει βάλει χαμηλό βαθμό διότι σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο αποφεύγουν να συγκρουστούν.

Σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής, πρόκειται για τους.... Στυλιανίδης ,Μηταράκης ,Μουσουρούλης, Παναγιωτόπουλος ,Λιβιεράτος ,Τσαυτάρης, Μανιτάκη και Ρουπακιώτη

Στο δημοσίευμα, μάλιστα, αναφέρεται πως οι Παναγιωτόπουλος και Στυλιανίδης επέλεξαν ο μεν πρώτος να στηρίξει απλά τα αιτήματα των στρατιωτικών, ο δε δεύτερος να εμφανιστεί όταν προέκυψε θέμα ΟΤΑ, παραπέμποντας ωστόσο και πάλι στο υπουργείο Οικονομικών.

Ο κ. Μηταράκης, αν και στέλεχος του οικονομικού επιτελείου δεν έχει στηρίξει επαρκώς τις θέσεις τις κυβέρνησης, ενώ ο κ. Μουσουρούλης εμφανίστηκε, λένε, μόνο για να στηρίξει τα αιτήματα των λιμενικών.

Χωρίς συγκεκριμένο έργο, εξάλλου, λένε τα στελέχη του Μαξίμου, που επικαλείται το δημοσίευμα, μένουν οι κ. Λιβιεράτος και Τσαυτάρης, ενώ στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης όλο το βάρος έχει πέσει στον κ. Βουλουδάκη, καθώς οι κύριοι Μανιτάκης και Ρουπακιώτης δεν έχουν προβεί σε σαφείς παρεμβάσεις.

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου