Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Kατηγορούμενος ο Τσίπρας μετά από μήνυση για οφειλές προς το ΙΚΑ!...

Απίστευτο κι όμως αληθινό, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στην «τσιμπίδα» της Δικαιοσύνης για οφειλές προς το ΙΚΑ! Ναι, σωστά διαβάσατε, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει οφειλές προς το ΙΚΑ από εταιρία που...
διαθέτει ή διέθετε και μάλιστα βρέθηκε στη θέση του κατηγορουμένου μετά από μήνυση!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Ο Αλέξης Τσίπρας ως μέτοχος εταιρίας έχει διαπιστωμένες οφειλές προς το ΙΚΑ, όπως άλλωστε και πολλοί έλληνες… Το πρόβλημα όμως δημιουργήθηκε και ως εκ τούτου πήρε διαστάσεις, μετά τη μήνυση που υπέβαλε το ΙΚΑ στον πρόεδρο του κόμματος! Ορίζεται λοιπόν δικάσιμος. Όταν όμως έγινε η μήνυση από το Ίδρυμα και πριν την ημερομηνία της δίκης, ο Αλέξης Τσίπρας είχε προσφύγει στις αρμόδιες Αρχές προκειμένου να ρυθμίσει την οφειλή του και να την καταβάλει τμηματικά.

Έτσι λοιπόν εχθές Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών (μεταβατική έδρα Νέα Ιωνία), συνέβησαν τα εξής γουστόζικα: Οι δικαστικοί κάνουν στάση εργασίας και η υπόθεση Τσίπρα ήταν από αυτές που θα αναβάλλονταν. Ο δικαστής όμως, είναι υποχρεωμένος να αναγνώσει το πινάκιο… Όταν λοιπόν φωνάζει το όνομα, Αλέξης Τσίπρας, ρωτά τη συνήγορό του, «Ο γνωστός;» και εκείνη απαντά καταφατικά! Να σημειωθεί ότι στην αίθουσα παραβρισκόταν και ο υπάλληλος του ΙΚΑ, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις… και χωρίς να υπάρχει λόγος, διότι η δίκη είχε αναβληθεί, λέει στο δικαστή, «Ο κύριος Τσίπρας έχει κάνει ρύθμιση». Η συνέχεια ήταν απολαυστική, ειδικά όταν τη σκυτάλη πήρε ο δικαστής για να πει, «Το παλεύει ο πρόεδρος» για να τον αποστομώσει η συνήγορος λέγοντας, «Το παλεύει όπως όλοι μας»!

nonews-news.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου