Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Κονόμησα, συμπαθάτε με!



Ο Γιώργος Νταλάρας, σύζυγος Αννας και λαμπρός τραγουδιστής, δεν μασάει τα λόγια του. Αντε το πολύ να μασήσει καμιά τσίχλα Μπιγκ Μπάμπολ, αλλά τα λόγια του ποτέ.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο κυπριακό «Down Town» ρωτήθηκε αν έχει τύψεις ένεκα της πολυχρηματίας του και μίλησε ντόμπρα. Δεν δείλιασε να πει την αλήθεια: «Αισθάνομαι συνεχώς και δεν το έκρυψα ποτέ.
Αμείφτηκα από τη δουλειά μου έντιμα και καθαρά. Δυστυχώς, ποτέ δεν τα κατάφερα να ταυτιστώ με τον σύγχρονο τίτλο του πετυχημένου, ώστε να μην αισθάνομαι ενοχές. Δεν ισοπεδώθηκα». Από τα παραπάνω, το μόνο ανεξήγητο είναι το «Δεν το έκρυψα ποτέ». Ακόμα και οι ειδήμονες στα περί
νταλαρισμού δεν μπορούν να ανακαλέσουν στη μνήμη τους δηλώσεις Νταλάρα όπως «Μόλις έβγαλα ακόμα 1.000.000 ευρώ. Δεν αντέχω άλλο, θέλω να χρεοκοπήσω σαν την πικρή πατρίδα». Ούτε πρόσωπα που βρίσκονται εγγύς του θυμούνται τον Γιώργο αποκαμωμένο σε μια γωνιά να καίει πεντακοσάευρα για να μην τα βλέπει. Ωστόσο, επειδή το πρόσωπο είναι σπαθί, εμείς τον πιστεύουμε και τον συμβουλεύουμε να λάβει οδηγίες αντιμετώπισης του συνδρόμου αβάσταχτου πλουτισμού από τον σύντροφο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Αριστερό γκισέ
Αν έχετε πόστερ στο δωμάτιό σας με τον Στάλιν, τον Μαρξ, τον Λένιν, τον Μπρέζνιεφ και την Αλέκα Παπαρήγα, δεν αποκλείεται να συχνάζατε στα φεστιβάλ της ΚΝΕ - προτού τα σαρώσει ο Nivo και οι Goin' Through. Τότε, στις παλιές καλές εποχές, υπήρχε πιθανότητα (άγγιζε το 99%) να πετύχετε ζωντανή εμφάνιση του εγνωσμένης αριστεροφροσύνης καλλιτέχνου Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Ο κομράντ Λαυρέντης τα έχει λυμένα τα ψυχολογικά με το χρήμα. Σε συνέντευξη που έδωσε στον Δημήτρη Κανελλόπουλο στο «Ποντίκι» (25 Μαρτίου 2010) είπε το αμίμητο: «Αριστερός είμαι, όχι μα@#κας. Δεν θα τους κάνω το χατίρι αυτά που βγάζω να τα μοιράζομαι με τον οποιονδήποτε». Ο δημοσιογράφος απόρησε με την απάντηση του Λαυρέντη και ρώτησε: «Τι σημαίνει αριστερός για τον κόσμο αυτόν δηλαδή;» Ο κ. Μαχαιρίτσας πάλι εντυπωσίασε με την ευθύτητά του: «Ξέρω 'γώ; Κάτι κομιλφό ίσως. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου παλιά κυκλοφορούσε με ένα αυτοκίνητο της πλάκας για να μην ενοχληθούν οι οπαδοί του. Πάρε ένα καλό για την ασφάλειά σου, του έλεγα. Τη μισή μου ζωή την περνάω στο αυτοκίνητο και στα ξενοδοχεία. Τι θα έπρεπε να κάνω; Να μένω σε πανσιόν για να κάνω τα χατίρια του κόσμου;»
Πλουτίστε άφοβα, σύντροφοι!

Παναγιώτης Λιάκος
dimokratianews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου