Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Η μετάλλαξη Χρυσοχοΐδη και οι πράσινες λυκοφιλίες



Εμφανίστηκε έπειτα από τρεις μήνες για να ζητήσει... ανασχηματισμό.

«Πρέπει και οι τρεις εταίροι να συμμετέχουν ενεργά με ό,τι καλύτερο διαθέτουν, με τις καλύτερες δυνάμεις τους» είπε για την κυβέρνηση, χθες, ο Μ. Χρυσοχοΐδης. Επέμεινε δε στην ανάγκη να αλλάξει η χώρα τώρα που η «σημαία» της Ευρώπης έχει μεταφερθεί στον Νότο, «να αποφασίσουμε ότι από δω και πέρα δεν θα έχουμε ελλείμματα» και να σταματήσουν οι πρακτικές του παρελθόντος. Πρότεινε μάλιστα «ανοικτή πρόσκληση» για την κάλυψη θέσεων στο
Δημόσιο με το καλύτερο δυναμικό της χώρας και «όχι να βάζουμε πάλι τους δικούς μας», όπως είπε, αφήνοντας αιχμές για τους τρεις αρχηγούς. Αναφερόμενος στο νέο πακέτο μέτρων πάντως εκτίμησε (Real FM) ότι η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ θα κινηθεί συντεταγμένα και «δεν θα χρειαστεί καν ζήτημα κομματικής πειθαρχίας», την ώρα που στον απόηχο της προχθεσινής συνεδρίασης των κομματικών οργάνων, πολλοί τη θεωρούν δεδομένη όσο και... απαραίτητη.

Προς μεγάλη ανακούφιση πολλών στο ΠΑΣΟΚ πάντως, ο κ. Χρυσοχοΐδης διαχώρισε τη θέση του από τον Α. Λοβέρδο και τις κινήσεις του. Τον χαρακτήρισε φίλο του και έπλεξε το εγκώμιό του για τον τρόπο με τον οποίο εργάστηκε στα πόστα όπου βρέθηκε, αλλά έχοντας διαφορετική προσέγγιση -όπως είπε- και επιμένοντας ότι «αυτή τη στιγμή απαιτείται πρωτίστως να υπηρετήσουμε τους μεγάλους στόχους της χώρας και να εκφράσουμε έναν εθνικό λόγο», σημείωσε ότι δεν συμφωνεί με τέτοιου είδους πρωτοβουλίες γιατί πιστεύει ότι «δεν οδηγούν πουθενά». Δήλωσε λοιπόν ότι παραμένει μέλος του Κοινοβουλίου και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, χωρίς πάντως να αναφέρει το... ΠΑΣΟΚ.
dimokratianews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου