Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Απέλαση για αυτούς που απειλούν την ελευθερία!

Το πλακάτ του κατσαπλιά στην Ομόνοια, με το ντιζαϊνάτο γυαλί, ήταν σαφές: «Η δημοκρατία και η ελευθερία για θανατική εκτέλεση, το ισλάμ έρχεται». Αυτά που για μας τους δυτικούς, τους χριστιανούς, είναι αξίες, γι’ αυτούς είναι η «παρακμή» των απίστων. Ανεπιθύμητα.

Όλη η πολιτική της Δύσης στις ισλαμικές χώρες βασίζεται σε μια βλακώδη, ανιστόρητη ιδεοληψία: Ότι τάχα οι λαοί των πιστών του Προφήτη διψούν για ελευθερία, πολυκομματισμό, δικαιώματα. Δεκάρα δεν δίνουν. Στην πλειονότητα των μουσουλμάνων τούς είναι τόσο απεχθή, όσο σ' εμάς η κλειτοριδεκτομή στη Σομαλία και οι εκτελέσεις των μοιχαλίδων διά λιθοβολισμού στο Ριάντ. Η
Δύση, λέγε με ΗΠΑ, ενθαρρύνει ή και στήνει τη σκοτεινή και δυσώδη «Αραβική Ανοιξη», που αποδεικνύεται φονταμενταλιστική βαρυχειμωνιά, πιστεύοντας ότι με όχημα τον «εκδημοκρατισμό» εδραιώνει τη θέση της. Στην Αίγυπτο οι κυβερνώντες πια ισλαμιστές, στη Συρία οι δήθεν «αγωνιστές», κι αλλού, περνάνε λεπίδι τους χριστιανούς και τους Αλεβίτες, ενώ η ριζοσπαστικοποίηση και η επικράτηση των πιο ακραίων στοιχείων βγάζουν μάτι. Στη Λιβύη, από την πολλή δημοκρατία, τον δύστυχο Αμερικανό πρέσβη, προτού τον σκοτώσουν, τον βίασαν. Τώρα τρέχουν να μαζέψουν τις ισλαμικές πολιτοφυλακές, αλλά το θηρίο είναι έξω από το κλουβί. Στο υποτιθέμενο «ελεγχόμενο» Πακιστάν, βασίλειο ανομίας και μαζικών εγκλημάτων κατά των χριστιανών, καταφύγιο αλλά και εκτροφείο μουτζαχεντίν της Αλ Κάιντα, υπουργός όχι μόνο ζήτησε τη βοήθεια της τρομοκρατικής οργάνωσης, αλλά και επικήρυξε τον σκηνοθέτη της περίφημης ταινίας. Σημειωτέον ότι το Πακιστάν είναι από πολλών ετών πυρηνική δύναμη.

Στα κέντρα αποφάσεων της υπερδύναμης έχει επικρατήσει η πολιτική ορθότητα, ενώ και στο ΝΑΤΟ ο όρος «ισλαμική απειλή» ούτε που ψελλίζεται. Βλέπετε, ένας από τους νατοϊκούς συμμάχους είναι η Τουρκία του Ερντογάν, μαθητή του Γκιουλέν, η χώρα όπου η μαντίλα βασιλεύει πάλι κι όπου ο λαός εγκρίνει μαζικά τους φόνους κοριτσιών για λόγους - γελοίας- «τιμής». Για παράδειγμα, γιατί διέλυσαν τον αρραβώνα από συνοικέσιο;

Η πολιτική αυτή είναι σχιζοφρενική. Αγνοεί την Ιστορία. Αγνοεί την πραγματικότητα, τη φύση του Ισλάμ. Οι ίδιοι όμως οι πιστοί του, σε κάθε έκρηξη του ενδημικού τους μίσους και της μεσαιωνικής, φασιστικής οργής τους, μας τρίβουν στα μούτρα το τι είναι πραγματικά. Όποιοι λένε ψευτοπροοδευτικές ανοησίες, δείχνοντας ανοχή στην παγκόσμια σέχτα του Προφήτη, δεν έχουν παρά να αναρωτηθούν αν θα μπορούσαν να ζήσουν οι ίδιοι και κυρίως οι κόρες και οι αδερφές τους σε μια τέτοια κοινωνία, που κάνει το Τρίτο Ράιχ να μοιάζει με παράδεισο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα στις ΗΠΑ θα επικρατήσουν πάλι οι συντηρητικές, παραδοσιακές δυνάμεις, αυτές που βλέπουν τον κόσμο όπως είναι, κι όχι όπως θα ήθελαν να είναι τα ανακυκλωμένα ρετάλια της εποχής της αμφισβήτησης. Τότε η βία της αμερικανικής αντίδρασης απέναντι στην ισλαμική βαρβαρότητα και τρομοκρατία θα είναι τέτοια, που η εισβολή στο Ιράκ κι ο πόλεμος στο Αφγανιστάν θα μοιάζουν με πράξεις φιλοφρόνησης.

Για τα φαινόμενα που αρχίζουν να παρουσιάζονται κι εδώ, όπου οι απρόσκλητοι φιλοξενούμενοι σηκώνουν κεφάλι και ζητούν να προσαρμοστούμε εμείς στη φασιστοειδή θρησκοληψία τους, κάνοντας απρόκλητες φθορές περιουσιών κι εξαπολύοντας ευθείες απειλές, έχω να πω κάτι απλό. Είναι προφανές ότι είναι κατευθυνόμενοι. Δεν χρειάζονται κραυγές. Οι συμμετέχοντες στα επεισόδια να αναγνωριστούν. Οι παράνομοι να συλληφθούν και ν’ απελαθούν. Για όσους από αυτούς έχουν άδεια παραμονής, να τους ανακληθούν για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας και να απελαθούν κι αυτοί κλοτσηδόν.

Αν ο τύπος με τα γυαλιά ηλίου, που μας απειλούσε με το πλακάτ του ότι έρχονται οι ισλαμιστές και θα σκοτώσουν τη δημοκρατία και την ελευθερία μας, κυκλοφορεί ακόμη στη χώρα τις επόμενες μέρες, τότε είμαστε άξιοι για φτύσιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου