Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

«Ενωμένη όσο ποτέ η ΝΔ»



Ακόμη και αναμνήσεις από την ΟΝΝΕΔ συζήτησαν χθες, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και ο νέος γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, που έγινε στο γραφείο του πρώτου. Μέσα σε ένα κλίμα που έκλεισε οριστικά τις προσωρινές πληγές που είχαν ανοίξει το 2007, οι δύο άνδρες αντάλλαξαν απόψεις τόσο για την ανάγκη στήριξης της κυβέρνησης όσο και για την απαραίτητη αναδιοργάνωση του κόμματος της Ν.Δ. Η λέξη «δικαιοσύνη» στα μέτρα, σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσε πολλές φορές στο τραπέζι, ενώ χαρακτηριστικά ακούστηκε η φράση «η
κυβέρνηση πρέπει να αντέξει, να στηριχθεί και δεν είναι καιρός για εξόδους που δεν θα είναι ηρωικές αλλά καταστροφικές για τον τόπο».

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κεφαλογιάννης, μετά το τέλος της συνάντησής του με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Μετά τη συνάντησή μου με τον πρωθυπουργό και αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, συναντήθηκα, σήμερα, με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Και θα συναντηθώ στην αρχή της άλλης εβδομάδος με τον επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Πολιτικούς που συμβολίζουν την ενότητα και τη συνέχεια της παράταξης. Αυτή η παράταξη έχει μακρά Ιστορία. Ερχεται από πολύ μακριά και φιλοδοξεί να πάμε ακόμα μακρύτερα.

Είναι πολύ σημαντικό ότι, σε αυτή την περίοδο κρίσεως, η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί το βασικό κορμό της Κεντροδεξιάς, είναι ενωμένη όσο ποτέ.

Ετσι θα συνεχίσουμε και στο μέλλον: Στηρίζοντας την κυβέρνηση.

Αλλάζουμε το κόμμα και θα βοηθήσουμε τον πρωθυπουργό να αλλάξει την Ελλάδα».


Νίκος Ελευθερόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου