Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Η Εθνική ενότητα θα συντρίψει τα σχέδια των νέων εισβολέων


Η Εθνική ενότητα θα συντρίψει τα σχέδια των νέων εισβολέων

Η γνώση της ιστορίας υπήρξε η μήτρα της προόδου.

Εάν ο Ελληνικός πολιτισμός υπερείχε σε βάθος αιώνων έναντι άλλων, αυτό οφείλεται κυρίως στον σεβασμό, την ενδελεχή γνώση και την μελέτη της ιστορίας του.

Η ιστορία αποτελεί το εφαλτήριο για κάθε νέο βήμα, κάθε υπέρβαση αφού οι νεώτερες γενιές εκμεταλλεύονταν την εμπειρία, ταύτιζαν παρελθοντικές καταστάσεις με τις τρέχουσες συνθήκες και έφτιαχναν τις βάσεις των μελλοντικών γενεών στις αρχές που απέδειξαν την ορθότητα τους στο αδυσώπητο αμόνι του χρόνου.

Όπως ένα δέντρο στηρίζεται στις ρίζες του, έτσι και ο Ελληνισμός ζυμωμένος με την Ελληνική Γη έχτιζε κορμό και παρακλάδια.

Μα και η ίδια η επιστήμη το αποδεικνύει αφού η επιστημονική πρόοδος βασίζεται στα επιτεύγματα του παρελθόντoς.

Φανταστείτε έναν ερευνητή αποκομμένο από προγενέστερα θεωρήματα. Έναν γιατρό να θεραπεύει χωρίς γνωστικό υπόβαθρο. Έναν αστρονόμο που αγνοεί τον αρίσταρχο. Θα ήμασταν ακόμα στη λίθινη εποχή.

Πως είναι λοιπόν δυνατόν στην Ελλάδα του 2012 η ιστορία να παραχαράσσεται, να απαξιώνεται, να εξαφανίζεται από τον ορυμαγδό της ενημέρωσης;

Μα μόνον έτσι μπορεί ο Έλληνας να ελεγχθεί. Να υπακούσει, να παραδώσει Γη και Ύδωρ, να υποταχθεί στις επιταγές όσων επιβουλεύονται την ψυχή και το βιος του.

Η Ελληνική ιστορία βλέπετε αποδεικνύει δύο σημαντικά δεδομένα:

Το πρώτο είναι η αξία της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Σε καμία άλλη γωνιά της Γης δεν έγιναν αντίστοιχες, λυσσασμένες επιθέσεις από κολοσσούς βαρβαρότητας.

Όλες οι αυτοκρατορίες από δω πέρασαν και εδώ γονάτισαν. Δείγμα της πολυτιμότητας αυτής της Γης.

Πλήθος Ηρώων, Μαρτύρων και Αγίων που έγραψαν με αίμα σελίδες δόξας.

Όχι για το προσωπικό τους όφελος αλλά για την προάσπιση της Πατρίδας.

Σε κανέναν άλλον πολιτισμό δεν συναντάται τέτοια διαχρονικός κώδικας αξιών, απόδειξη της αξίας αυτού του Έλληνα. Γι’ αυτό και οι προδοσίες έμειναν μοναδικές, κατάπτυστες, παραδομένες στην αιώνια χλεύη.

Το δεύτερο δεδομένο, είναι ο τρόπος αντιμετώπισης των εισβολέων, του εκάστοτε αντιπάλου. Οι μαχητές του 1821 διδάσκονταν από τον Λεωνίδα.

Οι μαχητές του Ρούπελ, από τον Κολοκοτρώνη, ενώ τα παλικάρια της ΕΟΚΑ ενέπνευσαν όλα τα παγκόσμια κινήματα ενάντια στις αυτοκρατορίες. Από τους Ιρλανδούς μαχητές έως τους Μάου Μάου της Κένυας.

Και το ζητούμενο είναι ένα: ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ.

Πριν από κάθε τραγωδία του Ελληνισμού, ο σπόρος της διχόνοιας έτρωγε τα σωθικά του Έθνους. Από τον Σαγγάριο μέχρι την Κύπρο, ο διχασμός ήταν ο μεγάλος αντίπαλος.

Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι το “Σεϊτάν Ασκέρ”, δεν ηττήθηκε ποτέ από τους Τούρκους. Εκ των έσω έπεσε από την διχόνοια και τον αλληλοσπαραγμό. Ουδείς όμως το διδάσκει.

Όπως και μετά την απελευθέρωση από τους Γερμανούς.

Ο σπόρος της διχόνοιας έπεσε περίτεχνα στο κορμί ενός λαού που έπρεπε να διεκδικήσει τα πάντα και όμως κατάντησε αδελφός να σφάζει αδελφό.

Ο περήφανος λαός που σταμάτησε τις ορδές του Μουσολίνι, αντί να ζητά την Βόρειο Ήπειρο να μάχεται για το Κολωνάκι.

Οι σφαγείς του Ελληνισμού να μεταλλάσσονται ξαφνικά σε “συμμάχους” της μίας πλευράς και οι συνεργάτες των ναζί να αναβαπτίζονται σε “υπερπατριώτες” στο πλευρό των “άλλων”.

Αυτή την ιστορία θέλουν να μας κρύψουν. Αυτή την αφύπνιση του Ελληνισμού τρέμουν τώρα που ετοιμάζονται για άλλη μία φορά να κομματιάσουν την πατρίδα. Ξέρουν ότι οι Έλληνες ενωμένοι θα συντρίψουν την οποιαδήποτε απειλή.

Γι’ αυτό και ξάφνου ξεφυτρώνουν μηνύματα διχασμού, βρωμερές σημαίες του παρελθόντος την ίδια στιγμή που τα εγγόνια των τσάμηδων ποζάρουν περήφανα με το σήμα των SS στο πέτο.

Το 3% των σύγχρονων δοσίλογων σπέρνει τον διχασμό στο 97% του Ελληνικού λαού που δεν έχει τίποτα πραγματικά να χωρίσει. Για να προετοιμάσει τη νέα Εθνική τραγωδία στο γνώριμο κλίμα του αλληλοσπαραγμού.

Να ξαναφέρει τα κόκκινα και τα γαλάζια μαντριά ώστε οι λύκοι να αλωνίσουν ελεύθεροι.

Όμως το κόκκινο και το γαλάζιο το γνωρίζουμε καλά. Κόκκινο είναι το αίμα των Αγίων προγόνων μας, Γαλάζιο είναι το σύμβολο της Λευτεριάς και της Πατρίδας.

Ζυμωμένη η Γη και η Σάρκα μας με Κόκκινο και Γαλάζιο. Εκεί ανήκει και η ψυχή μας. Εκεί που το αίμα συναντά την Ιδέα και οι αμνοί γίνονται Λέοντες.

Βοσκοί και λύκοι, κοπιάστε.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου