Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΛΜΕ: Συνεχίζουμε τον αγώνα


   Ο.Λ.Μ.Ε.

Ερμού & Κορνάρου 2
ΤΗΛ: 210 32 30 073 – 32 21 255
FAX: 210 3227382
www.olme.gr
e-mail:olme@otenet.gr      Αθήνα, 28/9/2010
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ χαιρετίζει τις χιλιάδες εκπαιδευτικών που συμμετείχαν στην πανεργατική απεργία και τα συλλαλητήρια και μαζί με όλους τους εργαζόμενους της χώρας πλημμύρισαν τους δρόμους στην Αθήνα αλλά και σε όλες τις πόλεις.

Οι μαζικές απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα, απέδειξαν ότι λαός και εργαζόμενοι όχι
μόνο δεν νομιμοποιούν τη σφαγή των δικαιωμάτων τους, αλλά είναι αποφασισμένοι να παλέψουν σκληρά, να υπερασπιστούν το δίκιο τους, να αντισταθούν σε όλους αυτούς που θέλουν να τους θυσιάσουν στο βωμό της κρίσης.

  Το ποτάμι της κοινωνικής οργής ξεχειλίζει. Να τελειώνουμε με τη μοιρολατρία,  την απογοήτευση και τον αποπροσανατολισμό που σπέρνουν τα φιλικά στην κυβέρνηση ΜΜΕ.

Η πετυχημένη χθεσινή κινητοποίηση ήρθε ακόμα να διαψεύσει απόψεις που ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχουν δυνατότητες για νέες κινητοποιήσεις.
Ο μόνος δρόμος είναι οι μαζικοί, μαχητικοί, παρατεταμένοι αγώνες για την ανατροπή αυτής της βάρβαρης πολιτικής.
Η απεργία της 26ης Σεπτέμβρη δεν ήταν ντουφεκιά στον αέρα. Θα  βρει την αγωνιστική της συνέχεια.
Κάθε σχολείο, κάθε ΕΛΜΕ, κάθε περιοχή  να γίνει κέντρο αγώνα.
Καλούμε τις ΕΛΜΕ να υλοποιήσουν μέτρα στήριξης των κινητοποιήσεων όπως πανό στα σχολεία, συναντήσεις με τους φορείς της εκπαιδευτικής κοινότητας, συσκέψεις με τοπικούς φορείς και σωματεία για κοινή δράση, τοπικές διαμαρτυρίες κ.ά.
Διαρκής αγώνας για να μην ψηφιστούν τα νέα βάρβαρα  μέτρα, για να ανατρέψουμε την πολιτική κυβέρνησης και τρόικας (ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ).
Μπορούμε να νικήσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου