Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Νέο ξεκίνημα για μια μεγάλη ομάδα

Νέο ξεκίνημα για μια μεγάλη ομάδα
Χθες στο «Ανθή Καραγιάννη» οι εικόνες ήταν βγαλμένες από το πρόσφατο παρελθόν. Ο ΑΟΚ άφησε πίσω του το Περιφερειακό πρωτάθλημα και πλέον κοιτάζει μπροστά.
Ο αγιασμός ξεκίνησε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα.
Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης ήταν δικαιολογημένα χαρούμενος. Η προσπάθεια του ήταν πολύ μεγάλη , όλο το καλοκαίρι. Δίπλα του ο Σταύρος Μπακιρτζής, ο Χαράλαμπος Κουφατζής, ο Κώστας Τσαλίκης και απέναντι του οι πρωταγωνιστές από εδώ και πέρα. Οι παίκτες και το προπονητικό τιμ. Ακόμη ο βουλευτής Ντίνος Κλειτσιώτης, ο Δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής, ο Χριστόδουλος Μιχαλάκης, ο Γιώργος Γερομάρκος, ο Κώστας Παπακοσμάς και εκπρόσωποι βουλευτών. Στην κερκίδα ήταν όλη η διοίκηση του ερασιτέχνη
και ο πρόεδρος Ντίνος Κανάκης.
Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης αμέσως μετά τον αγιασμό είπε μεταξύ των άλλων: « Για μας είναι μια ιδιαίτερη μέρα για το λόγο ότι πριν από 14-15 μήνες δεχτήκαμε ένα πολύ ισχυρό χτύπημα, που οδήγησε την ομάδα στην καταστροφή. Επίσης διασύρθηκε μια οικογένεια. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα που ήταν πάρα πολύ δύσκολο να το συνειδητοποιήσουμε. Τα πράγματα έχουν αλλάξει, κατάλαβαν μερικοί τα λάθη τους.
Προσωπικά εγώ αλλά και η ΠΑΕ Καβάλας δεν πίστεψε ούτε μια στιγμή ότι θα μπορούσε να μείνει αυτό το καθεστώς. Δόθηκε ένας αγώνας. Τους τελευταίους 5 μήνες δόθηκε ένας πολύ μεγάλος αγώνας. Ένας άνισος αγώνας. Τελικά τα καταφέραμε. Είχαμε το δίκαιο με το μέρος μας. Καταφέραμε εν μέρει την αποκατάσταση της ομάδας μας.
Οι αδικίες είναι πολλές και σε άλλους τομείς αλλά εκεί θα λυθούν στο άμεσο μέλλον. Οσον αφορά την ομάδα, ο στόχος είναι ένας. Αρχικά να επανέλθει εκεί που βρισκόταν. Δεν υπάρχει κάτι άλλο, είναι μονόδρομος, το επανέλθουμε στη Σουπερ Λιγκ. Είναι σκοπός της ζωής μας. Η παραμονή στη Β` Εθνική θα είναι μόνο για κάποιους μήνες. Όνειρο του προηγούμενου ιδιοκτήτη ήτανε να δει το καραβάκι στην Ευρώπη. Αυτό το καραβάκι θα το οδηγήσουμε εμείς στην Ευρώπη. Θα το οδηγήσουμε γιατί το αξίζουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου