Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

κ Σαμαρά, ήρθε η ώρα να τους βγάλεις τις κουκούλες.

Είναιντροπή,είναι αυθαιρεσία, είναι αλητεία, είναι τραμπουκισμός, είναι καθαρή ενέργειαπαρότρυνσης, είναι μια αριστερίστικη (γνώριμη από χρόνια) τακτική.

ΣΥΡΙΖΑ έβγαλαν μια ανακοίνωση που λένε, ούτε λίγο ούτε πολύ, στους απεργούς ότι η Αστυνομία αυθαιρετεί, συλλαμβάνει στα καλά καθούμενα, χτυπάει τους απεργούς, και ότι γενικός επιτίθεται σε μια καθόλα ήσυχη πορεία στα καλά καθούμενα.

Φυσικά η ανακοίνωση δεν αναφέρει στους απεργούς ότι θα πρέπει να προσέχουν και να απομονώσουν τους αλήτες που εισχωρούν στην πορεία φορώντας κουκούλες, σακίδια με πέτρες ξύλα και μολότοφ, που σκοπό έχουν να χαλάσουν την ειρηνική πορεία και να αυθαιρετήσουν σε δημόσιες και ιδιωτικές περιούσιες, βάζοντας μια ολόκληρη πορεία σε άσκημες και επικίνδυνες περιπέτειες... όχι...οι κακοί είναι μόνο η αστυνομία, ενώ τα πρωτεξάδελφα είναι "αγανακτισμένοι" και τους παρέχουμε και νομική κάλυψη.

Αυτό το λέμε διότι δεν υπάρχει καμία εξαίρεση στην νομική κάλυψη.

Θα πρέπει η κυβέρνηση και προσωπικά ο Πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς να λάβει υπόψιν του αυτήν την ανακοίνωση, που παρέχει νομική κάλυψη των δικηγόρων του ΣΥΡΗΖΑ, σε οποιεσδήποτε συλλήψεις, σε οτιδήποτε νόμιμο και παράνομο, πάντα βέβαια, με το πρίσμα του σωστού η λάθους που βλέπουν ο ΣΥΡΗΖΑ και οι συνιστώσες του.
 
Ήρθε η ώρα κ. Πρωθυπουργέ να τους βγάλεις
 τις κουκούλες. 
Όλες τις κουκούλες, φορεμένες και μη.

Η ανακοίνωση 
Ημερομηνία: 25/09/2012
Συγγραφέας: left.gr
Η Ομάδα Νομικής Υποστήριξης των Δικηγόρων του ΣΥΡΙΖΑ για την απεργιακή κινητοποίηση αύριο 26/9 ανακοίνωσε τα εξής:
Θα λειτουργήσουν κέντρα συντονισμού των παρεμβάσεων της ομάδας, ένα εκ των οποίων θα είναι τα γραφεία της Βαλτετσίου. Εκεί θα είναι και το τηλεφωνικό σημείο καταγγελιών, ειδοποιήσεων, συνεννοήσεων με τηλέφωνο το 210-3829910. Πρέπει αυτό το τηλέφωνο να διαδοθεί παντού ως το τηλέφωνο Νομικής Υποστήριξης!!!
Κάνουμε έκκληση (που πρέπει να αναπαραχθεί από όλους μας) προς όλους τους διαδηλωτές που θα είναι μάρτυρες συλλήψεων, βιαιοπραγιών ή αλλων περιστατικών αστυνομικής αυθαιρεσίας, να χρησιμοποιούν τα κινητά τους, τις φωτογραφικές τους μηχανές και τις βιντεοκάμερες τους για την καταγραφή των. Είναι πολύ σημαντικό, όπως και η συλλογή των στοιχείων των μαρτύρων (και φυσικά ακόμα σημαντικότερη αυτή των θυμάτων και προσαχθέντων).
Είναι σημαντικό να βοηθηθεί από όλους μας η Ομάδα.
ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ - ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ
Δικηγόροι ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου