Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Σάλος με τα ονόματα "πλουσίων" βουλευτών

Σάλος με τα ονόματα
Να κατατεθούν στη Βουλή οι πίνακες με τα ονόματα των προσώπων (φυσικών και νομικών) που έχουν αποστείλει εμβάσματα σε τράπεζες στο εξωτερικό από το 2009 έως και το 2011 και τα συνολικά ποσά των εμβασμάτων, ζητούν 13 βουλευτές της ΝΔ.
Με ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων οι κ.κ. Γ. Κασαπίδης, Γ. Πλακιωτάκης, Ν. Σταυρογιάννης, Γ. Ορφανός, Ιων. Ανδριανός, Γ. Κοντογιάννης, Α. Μπέζας, Γ. Βλάχος, Μ. Παπαδόπουλος, Ευ. Κωνσταντινίδης, Κ. Σκρέκας, Ευλ. Αυγενάκης, Μ. Αντωνίου, ρωτούν τον υπουργό Οικονομικών τι θα
πράξει ώστε να διαπιστωθεί αν τα ποσά αυτά προέρχονται από φοροδιαφυγή και να αποδοθούν τα αναλογούντα διαφυγόντα έσοδα στο Δημόσιο. Ρωτούν επίσης σε πόσες υποθέσεις έχουν διενεργηθεί φορολογικοί έλεγχοι και τι ποσά φόρων έχουν βεβαιωθεί.
Όπως τονίζουν οι βουλευτές της ΝΔ, οι πολίτες απαιτούν να γνωρίζουν ονόματα και αριθμούς για να σταματήσει το κρυφτούλι και το «όλοι ίδιοι είμαστε» και κυρίως το «μαζί τα φάγαμε». «Δεν τα φάγαμε μαζί κι οι ευθύνες πρέπει να αποκτήσουν ονόματα. Τέλος το κρυφτούλι πίσω από το "υπεύθυνο" πολιτικό σύστημα. Οι ευθύνες πρέπει να αποδοθούν και οι υπεύθυνοι να κατονομαστούν», αναφέρουν.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου