Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Για μέρες θα είναι κλειστές οι εφορίες

Για μέρες θα είναι κλειστές οι εφορίες
Στο αμφιθέατρο του διοικητηρίου στην Καβάλα πραγματοποιήθηκε σήμερα τακτική γενική συνέλευση του συλλόγου εφοριακών υπαλλήλων νομών Καβάλας – Δράμας. Τη διαδικασία παρακολούθησε εκπρόσωπος της ομοσπονδίας εφοριακών υπαλλήλων, ο αντιπρόεδρος Τρύφωνας Αλεξιάδης. Προκύπτει υψηλό το φρόνημα των εφοριακών υπαλλήλων, ενόψει των νέων περικοπών, η αποφασιστικότητά τους να κάνουν κι άλλες απεργίες,χωρίς να περιμένουν μόνο την πανελλαδική απεργία της ερχόμενης Τετάρτης.
Έτσι την Παρασκευή απεργούν μόνο οι εφοριακοί υπάλληλοι, όπως επίσης την Πέμπτη και την
Παρασκευή την ερχόμενη εβδομάδα, αλλά φυσικά και την Τετάρτη 26 Σεπτέμβρη.
Η συνέλευση είχε κι άλλα ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος. Η συζήτηση όμως περιστράφη κυρίως γύρω από τις περικοπές και τα καινούρια μέτρα.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Τρύφων Αλεξιάδης, είπε τα ακόλουθα:
«Η Ομοσπονδία Εφοριακών βρίσκεται σε κινητοποιήσεις, σε όλη την Ελλάδα. Στα πλαίσια αυτών των κινητοποιήσεων είμαστε στη συνέλευση των εργαζομένων στις εφορίες Καβάλας και Δράμας, για να συζητήσουμε με τους συναδέλφους την κλιμάκωση αυτών των κινητοποιήσεων. Είμαστε σε απεργία την Παρασκευή 21 του μηνός και την Τετάρτη 26 Σεπτέμβρη, την Πέμπτη και την Παρασκευή 27 και 28/9 και συνεχίζουμε…
Ενώνουμε κι εμείς τον αγώνα μας μαζί με τον αγώνα όλων των εργαζομένων, γιατί δεν αντέχουμε άλλο και καλούμε την κυβέρνηση επιτέλους ν΄ αλλάξει την πολιτική αυτή, να σταματήσει να φορολογεί μισθωτούς, συνταξιούχους και τα χαμηλά εισοδήματα και να στραφεί σ΄ αυτούς που έχουνε τα χρήματα.
Την ίδια στιγμή που στη βουλή χαρίστηκαν χρήματα από αυτούς που έχουνε τα σκάφη με την περίφημη τροπολογία, δε μπορεί ο κόσμος να φορολογείται με τόσο άγρια βάρβαρη πολιτική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου