Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Ανασυντάσσεται το ΠΑΣΟΚ... μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ: Στην ομιλία του Τσίπρα η Γιαννακά, αντί να είναι στα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ

Έντονη ενόχληση προκάλεσε στην Κουμουνδούρου η παρουσία της πρώην Βουλευτού του ΠΑΣΟΚ κ. Σοφίας Γιαννακά στη χθεσινή ομιλία του κ. Τσίπρα στη Νίκαια.

Η κ. Γιαννακά, που απέτυχε να επανεκλεγεί στην Αιτωλοακαρνανία, ήταν στον σκληρό πυρήνα της ομάδας Βενιζέλου. Οι σχέσεις της με τον κ. Βενιζέλο κλονίσθηκαν όταν ο τελευταίος επανέφερε στο ψηφοδέλτιο της Αιτωλοακαρνανίας τον κ. Χρήστο Βερελή.

Έχει σημασία να θυμηθούμε ότι η κ. Γιαννακά ήταν από τους πιο θερμούς υποστηρικτές της πολιτικής που ακολουθούσε ο κ. Βενιζέλος στο υπουργείο Οικονομικών και υπήρξε μάλιστα και εισηγητής στη Βουλή για το Μνημόνιο 2, ενώ είχε κατακρίνει,έντονα, τη στάση και τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Από κύκλους του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ διαψεύδεται η οποιαδήποτε επαφή με την κ. Γιαννακά ενώ έντονα επικριτικός ήταν και ο κ. Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος την «περιποιήθηκε» δεόντως, με καυστική ανάρτηση στο twitter.

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αποδίδουν την παρουσία της κ. Γιαννακά, στην ομιλία του κ. Τσίπρα στη Νίκαια, στην αγωνία της για την πολιτική διάσωση και επιβίωσή της.

Ταυτόχρονα επισημαίνουν ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να γίνει πλυντήριο για να καθαρθούν όλοι αυτοί που συνδέονται με καταστροφικές πολιτικές και αποφάσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου