Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Αποκαλυπτικό έγγραφο που δείχνει πως "φακελώνονται" οι Τούρκοι!

Δημοσιεύτηκε πριν λίγο καιρό σε τουρκικές εφημερίδες.

Πρόκειται για έγγραφο που αποστέλλει ο έπαρχος του Σαμαντάγ του νομού Χακκάρι (κουρδική περιοχή) προς την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΜΙΤ).  Είναι  έγγραφο του έπαρχου Ταχσίν Κουρτμπέιογλου και αποτελεί την εξαμηνιαία αναφορά του προς την ΜΙΤ !

Διαβάστε πως “φακελώνει” τους πολίτες της περιοχής του:

“Οι Αλεβίτες κάτοικοι του Σαμαντάγ είναι άθεοι. Κανένας τους δεν κρατά νηστεία, δεν προσεύχεται, δεν μπαίνει στο τζαμί και δεν ξέρει τίποτε για αμαρτίες. Είναι οργανωμένοι στο αλεβίτικο δόγμα.
Για όλους τους άντρες και γυναίκες που είναι μέλη στο αλεβίτικο δόγμα στο Σαμαντάγ, έγιναν και γίνονται τα δέοντα για το φακέλωμα τους”.

Για να δείξει πόσο …ικανός είναι στο φακέλωμα
μάλιστα αναφέρει πως αν τον αφήσουν άλλο ένα χρόνο στο πόστο του θα ...φακελώσει το 90 % των αλεβιτών της περιοχή του !

Παρακάτω αναφέρει πως έχει συστήσει ομάδες για την παρακολούθηση και το φακέλωμα ιδιαίτερα των πλουσίων αλεβιτών της περιοχής και ότι διεξάγονται ήδη έρευνες και έχουν ασκηθεί διώξεις για όλους (!) τους δημόσιους υπαλλήλους ή παρέδρους που είναι μέλη του αλεβίτικου δόγματος στην περιοχή.

Στο τέλος ενημερώνει ότι για να μην μπουν οι επιτυχημένοι μαθητές-αλεβίτες της περιοχής στις στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές και στα στρατιωτικά λύκεια, έχει εκδοθεί σε βάρος τους ερυθρό δελτίο και απόρρητες αναφορές τις οποίες έχει στείλει σε ειδικές λίστες προς την υπηρεσία (ΜΙΤ)…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου