Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Το Αστικό ΚΤΕΛ απαιτεί εξόφληση

Το Αστικό ΚΤΕΛ απαιτεί εξόφληση
Συνθήκες πίεσης επιχειρούνται προς τους επαγγελματίες που εκτελούν τις μαθητικές μετακινήσεις προκειμένου από την ερχόμενη Τρίτη όταν και θα αρχίσουν κανονικά τα σχολικά μαθήματα, να συνεχίσουν το δωρεάν μεταφορικό έργο. Έφτασε στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας ποσό 384.000 ευρώ προκειμένου να κατανεμηθούν και να καλυφθούν οι μετακινήσεις Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2012, αφού ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος του 2011 θα πληρωθούν μέσω ΕΟΠΥΥ! Ωστόσο, ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Σίμος Γιοβανάκης διευκρίνισε πως οι μέτοχοι εμμένουν στη θέση τους κι άρα οι μαθητές θα πρέπει να κόβουν το προβλεπόμενο από το νόμο
εισιτήριο. Το δε ελάχιστο ποσό που απέστειλε η κυβέρνηση, οι μέτοχοι της το επιστρέφουν!       
Εάν επομένως οι μέτοχοι του Αστικού ΚΤΕΛ δεν εξοφληθούν για τα δεδουλευμένα του 2011 και του 2012 δεν πρόκειται να μεταφέρουν δωρεάν τους μαθητές από την ερχόμενη εβδομάδα. Το ποσό που οφείλεται μόνο στο Αστικό ΚΤΕΛ ανέρχεται στις 156.000 ευρώ, ενώ οι οφειλές στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ ανέρχονται σε 1.175.000 τη στιγμή που χρήματα οφείλονται και στους ιδιοκτήτες ταξί.
Από την ερχόμενη Τρίτη λοιπόν και μέχρι να εκδοθούν τα ειδικά μαθητικά δελτία, τα παιδιά θα αναγκαστούν να καταβάλουν ολόκληρο το αντίτιμο του εισιτηρίου, δηλαδή 1,10 ευρώ. Όσες επικλήσεις στο φιλότιμο των μετόχων κι αν υπάρξουν, όσες υποσχέσεις κι αν δοθούν, εάν δεν εξασφαλισθεί εξόφληση του συνολικού ποσού τότε οι μαθητές θα πρέπει να πληρώσουν για τις μεταφορές τους, υπογράμμισε ο Σίμος Γιοβανάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου