Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Σ. Κεδίκογλου: Αναχρονιστικό ευχολόγιο η παρουσία του Αλ. Τσίπρα στη ΔΕΘ

«Συνεπή υπηρέτη του λόμπι της δραχμής και όσων κρύβονται πίσω του» χαρακτήρισε τον Αλ. Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, επισημαίνοντας πως με τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι «δεν έχει τίποτα το καινούριο να προσφέρει».
«Μέσα από έναν κυκεώνα στόχων, αρχών και πόλων με συμπλέγματα, ο κ. Τσίπρας επιθυμεί τη νεκρανάσταση του κρατισμού, υιοθετώντας συντεχνιακές λογικές. Στο αναχρονιστικό ευχολόγιό του
δεν βρήκαν θέση η ανταγωνιστικότητα, οι επενδύσεις και η μείωση της σπατάλης του κράτους, οι κυριότερες δηλαδή παράμετροι ενός αληθινά βιώσιμου εθνικού σχεδίου εξόδου από την κρίση και αναπτυξιακής προοπτικής για τον πολίτη και τη χώρα», παρατήρησε ο κ. Κεδίκογλου.
Τόνισε ακόμη ότι ο κ. Τσίπρας είναι «εκτός πραγματικότητας», αφού, όπως είπε, «μίλησε για 8 δισεκατομμύρια επιπλέον φόρους σε μία οικονομία σε ύφεση και για δεκάδες δισεκατομμύρια επιπλέον κρατικές δαπάνες σε μια χώρα με οξύ πρόβλημα ελλείμματος».
Ο κ. Κεδίκογλου κατηγόρησε επίσης τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «φλερτάρει συνεχώς με τη χρεοκοπία» και ότι «δεν οργανώνει την ανατροπή, όπως διατείνεται ο ίδιος, αλλά την καταστροφή»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου