Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Προς τον κ. υπουργό Εργασίας, την κυβέρνηση και τους έλληνες βουλευτές

Είμαι 57 ετών και εργαζόμενος εδώ και 30 χρόνια - ακόμη - και πατέρας ενός αγοριού στην 3η Λυκείου & μιας κόρης στην 2α Γυμνασίου. Άριστοι  μαθητές και οι δύο. Από την αρχή του 2010 μέχρι σήμερα, οι αποδοχές μου έχουν μειωθεί κατά 42% και σήμερα είναι 1.620 € Μικτές και 1.165 € στο χέρι.
Εισερχόμενος στο θέμα που καίει εργαζόμενους και ανέργους όλης της χώρας, με εμπρηστές τις άφρονες πολιτικές των τελευταίων 30 χρόνων, αλλά και τους σημερινούς αδίστακτους εκτελεστές της Ελληνικής Κοινωνίας, αυτούς που αποκαλούμε δανειστές ή Τρόϊκα ή ντόπιο και ξένο κεφάλαιο με τα εδώ ενεργούμενα τους κ.λ.π., επιχειρούν με τον πλέον απεχθή και βάρβαρα εκβιαστικό τρόπο ως άλλοι σύγχρονοι κατακτητές, να σας περάσουν κουκούλες για να τους προτείνετε ποιων το αίμα
στην κυριολεξία να πιουν σήμερα, αύριο και για πολλά - πολλά ακόμη χρόνια, ξεθεμελιώνοντας την όποια ικμάδα παραμένει ακόμη στον τόπο αυτό.
Ο γιός μου, μου είπε σήμερα: "Πατέρα θα βάλω τα δυνατά μου να περάσω του χρόνου στο ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, να σπουδάσω και μετά να φύγω στους θείους στη Γερμανία μήπως και δω στον ήλιο μοίρα, ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ,  ΦΡΟΝΤΙΣΑΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΙΑΣ  ΚΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ  ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ!"     
Αξιότιμοι κύριοι,                       
Μη συνδέσετε το όνομα σας με το ξεθεμελίωμα και τελευταίων εργασιακών δικαιωμάτων που έχουν απομείνει μετά τα οδυνηρά νομοθετήματα των 2 τελευταίων χρόνων. Οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, χωρίς ποτέ το παραμικρό κεραμίδι προστασίας και στοιχειώδους εργασιακής ασφάλειας, έχουμε υποστεί λαίλαπα, ξυπνώντας κάθε πρωί με το πιστόλι στον κρόταφο.
Μην πατήσετε την σκανδάλη για λογαριασμό και ικανοποίηση των ορέξεων της ΤΡΟΪΚΑΣ και του εδώ ξενόφερτου ληστρικού κεφαλαίου που απομυζά κατά βάση το εμπόριο, χωρίς την παραμικρή διάθεση για την όποια ουσιαστική παραγωγική και μακροπρόθεσμα αποδοτική επένδυση, που θα λειτουργούσε προς όφελος και του ελληνικού λαού και όχι μόνον των δικών τους συμφερόντων.
Οι τελευταίες εξωφρενικές απαιτήσεις τους για μαζικές απολύσεις, για αύξηση των ορίων ηλικίας για συνταξιοδότηση, για περικοπή των ήδη μειωμένων στο μισό αποζημιώσεων στον ιδιωτικό τομέα, η κατάργηση του 5θημερου, του 8ωρου κ.λ.π. εκτός το ότι περιέχουν μια τεράστια αντίφαση στο ότι "βοηθούν την επιχειρηματικότητα" - για λογαριασμό ποίων άραγε; - αφού από την μια η τεράστια ύφεση θα εξακοντίσει τα ποσοστά ανεργίας σε ασύλληπτο ύψος, με συνέπεια την πλήρη κοινωνική αποσύνθεση, την καταβαράθρωση των ισχνών πλέον ασφαλιστικών ταμείων και  αφ' ετέρου η ευκολία να σκοτώσουν τ' άλογα πριν γεράσουν με την παροχή δυνατότητας για άμεση απόλυση εργαζόμενων με προϋπηρεσία, πετώντας τους για αποζημίωση ένα κόκαλο.
Και μετά τι; Πως θα ζήσει ο απολυμένος μέχρι να βγει στην σύνταξη, με ποια μέσα, ποια αξιοπρέπεια, ποιά πρόνοια, ποια παιδιά του να στηρίξει - ή το αντίστροφο- πως θα μπορέσουν αυτά να στηρίξουν "το εκτελεσμένο άλογο", τον γονιό τους, όταν θα το έχει στείλει ή "πατρίδα" μετανάστη ή αν παραμένει ακόμη  - από πείσμα και τρέλα σε τούτη τη χώρα - πως θα φροντίσει τον εαυτό του με τα ψίχουλα που θα ονομάζονται μισθός και με αυτά θα πρέπει να φροντίσει τους άνεργους ηλικιωμένους γονείς του; 
Εδώ επιδιώκεται να αντιστραφεί το φαινόμενο της παροχή υποστήριξης  μέχρι σήμερα από τους γονείς στα νέα παιδιά, που ήδη είναι κατά το 60% του συνόλου τους, άνεργα.  Αλλά ούτε και αυτό τους απασχολεί. Εντολοδόχοι και εντολοδότες με στόχο την μοντέρνα γενοκτονία του ελληνικού λαού. Αδιαφορώντας για τα ερείπια και στάχτη που θα αφήσουν στο πέρασμα τους και...  "το πειραματόζωο μετά το πείραμα, στο φούρνο..."
Αξιότιμοι κύριοι,
Αυτό που πρωτίστως επιδιώκουν είναι να δοκιμάζουν κάθε φορά το μέτρο ευκαμψίας της σπονδυλικής στήλης σας, της σπονδυλικής στήλης του Έθνους. Μην τους το επιτρέψετε. Μην συνδεθείτε με αυτό που αποκαλείται ολετήρας και ισοπέδωση του ελληνικού λαού. Η οσφυοκαμψία πιθανόν να είναι χρήσιμη για τους ακροβάτες, είναι η δουλειά τους άλλωστε... Εσείς μην ακροβατήσετε με την ελληνική κοινωνία. 
Το δίχτυ προστασίας, από καιρό οι κατακτητές, το απέσυραν από το σχοινοβάτη ελληνικό λαό. 
Με εκτίμηση και με την ελπίδα – που πεθαίνει τελευταία -  ότι δεν θα τους αφήσετε να πυροβολήσουν…
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου