Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ με την ανακοίνωση του υπ' αριθμ. ΚΟΧ 67.904/1/2012 σύναψης συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση της πράξης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Αττικής, Νότιος Τομέας,Δήμος Γλυφάδας» στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» Ανακοινώνει Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα πέντε (15) ατόμων για την υλοποίηση προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ) στην Περιφερειακή Ενότητα Νότιου Τομέα Αθηνών, στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.
ΠΕ Ψυχολόγοι ή ΠΕ Κοινωνικοί Επιστήμονες ή ΠΕ Νηπιαγωγοί 5 ΜΗΝΕΣ 8 προσλήψεις
ΠΕ ή ΤΕ Κοινωνικοί Λειτουργοί 5 ΜΗΝΕΣ 5 προσλήψεις
ΔΕ Πληροφορικής 5 ΜΗΝΕΣ 2 προσλήψεις
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι ωφελούμενοι της πράξης κοινωφελούς εργασίας πρέπει σωρευτικά να πληρούν τις παρακάτω
προϋποθέσεις συμμετοχής:
να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες άλλου κράτους μέλους της Ε.Ε. ή να είναι ομογενείς ή μετανάστες με δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα μας και να είναι άνεργοι με δελτίο ανεργίας σε ισχύ ή Αγρότες ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ που δεν διαθέτουν ή δεν δικαιούνται δελτίο ανεργίας και έχουν ατομικό εισόδημα έως και 10.500,00 € το οικονομικό έτος 2010 (εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 1-1-2009 έως 31-12-2009).
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής για τις προσλήψεις κοινωφελούς εργασίας
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΚΟΧ.1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του Δικαιούχου στην ακόλουθη διεύθυνση: Σολωμού 31 Τ.Κ. 106 82 Αθήνα, απευθύνοντάς την στην Ελληνική Εταιρία Προγεννητικής Αγωγής, (για Π.Ε. Νότιου Τομέα Αθηνών) υπόψιν κας Ιωάννας Μαρή (τηλ. επικοινωνίας: 210 9629704). Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής, το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου