Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Νεοϊσλαμικός Ρεπουσισμός



Η ελληνόφωνη Αριστερά δεν διακρίνεται μόνο στον εύκολο πλουτισμό, στη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος, στις αφόρητες αμπελοφιλοσοφίες και στην αξιοθαύμαστη καπατσοσύνη.

Είναι αστέρι λαμπρό στον αυτοδιασυρμό. Ειδικά αν παρατηρήσει κάποιος τα «σύμβολα» που επιλέγει, από τη Μεταπολίτευση κι έπειτα (την εποχή της μεγάλης κονόμας), θα βγάλει σπαρταριστά συμπεράσματα. Η Μαρία Ρεπούση είναι ένα από αυτά. Οσο περνούν τα χρόνια τόσο η ένδεια «αγώνων» και «δαφνών» οδηγεί τον πενόμενο σε ιδέες και υπέρβαρο σε καταθέσεις θίασο της Αριστεράς να ηρωοποιεί οποιονδήποτε τζάμπα μάγκα προσβάλλει τους πιστούς χριστιανούς και την
πλειονότητα των Ελλήνων. Για το Ισλάμ, ούτε λόγος! Σιγά μην το θίξουν! Εκεί, αν παίξεις με το όνομα του Προφήτη, σε γδέρνουν κανονικά (ζωντανό). Αν είσαι γυναίκα και κάνεις σχέση εκτός γάμου, θα μετρήσεις τόνους πέτρας πάνω στο κεφάλι σου. Για μια αντιισλαμική ταινία που γυρίστηκε στην Αμερική κοντεύουν να πυρπολήσουν τον πλανήτη. Είπαμε, η ελληνόφωνη Αριστερά κάθε άλλο παρά κορόιδο είναι. Τα βάζει με εκείνους που την... παίρνει. Πάντα χλευάζει τους φιλήσυχους χριστιανούς, οι οποίοι το πολύ να φτάσουν μέχρις του σημείου να σε μηνύσουν για βλασφημία.

Αριστοφάνης

Μία ημέρα έπειτα από το ξέσπασμα αλλόφρονων μωαμεθανών στην Αθήνα, που κόντεψαν να την κάνουν θερινή λόγω της αμερικανικής ταινίας, οι ελληνόφωνοι ανακάλυψαν χριστιανικό φονταμενταλισμό! Είπαν δε μερικοί ότι «ούτε στο Ιράν δεν γίνονται αυτά». Σημειωτέον, στο Ιράν οι μισοί γερανοί είναι απασχολημένοι με τις μεταφορές και τις ανυψώσεις υλικών και οι άλλοι μισοί με τις εκτελέσεις θανατικών ποινών. Χρησιμοποιούνται ως ικριώματα. Οι «δικοί» μας, όμως, τον χαβά τους. «Φονταμενταλιστές» για τους οπαδούς του Σχεδίου Ανάν είναι μόνοι οι χριστιανοί και «Ταλιμπάν» οι ιερείς που δυσφόρησαν με το κακόβουλο και άθλιο καλαμπούρι ενός τύπου που ασχημονούσε διαδικτυακά σε βάρος του γέροντος Παϊσίου, της Παναγίας και του Χριστού. Ο Παπαδημούλης του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να πάει μάρτυρας υπεράσπισης του τζάμπα μάγκα και η ΔΗΜ.ΑΡ. της Ρεπούση, σε ανακοίνωσή της, υπενθυμίζει ότι «η σάτιρα γεννήθηκε στην αρχαία Αθήνα». Να υπενθυμιστεί στην ανελλήνιστη ΔΗΜ.ΑΡ. ότι ο Αριστοφάνης ήταν αριστοκρατικός και ότι στην αρχαία Αθήνα η βλασφημία τιμωρούνταν με θάνατο. Ας ζητήσει ο κυρ Φανούρης Κουβέλης από την Εισαγγελία τον φάκελο του Αλκιβιάδη, που κατηγορήθηκε ότι έσπασε τις Ερμές κεφαλές, για να θυμηθεί τι έκαναν οι Αθηναίοι.


Παναγιώτης Λιάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου