Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

13 θέσεις εργασίας (συμβάσεις έργου) στο ΤΕΙ Λάρισας


Το ΤΕΙ/Λ  προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν προτάσεις προς σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου για την υλοποίηση της πράξης «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ ΙΙΙ – Ενίσχυση Ερευνητικών Ομάδων στα ΤΕΙ (MIS 383555)» που υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2007-2013», με χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλλουν έντυπη πρόταση-δήλωση (σύµφωνα µε το υπόδειγµα που διατίθεται στην τελευταία σελίδα της πρόσκλησης συνοδευόµενη από βιογραφικό σηµείωµα και θεωρηµένα αντίγραφα τίτλων σπουδών, πιστοποιήσεων και βεβαιώσεων απασχόλησης καθώς και κάθε άλλο στοιχείο που θα τεκµηριώνει τα στοιχεία της  έντυπης πρότασης και το βιογραφικό τους σηµείωµα.

Επιπλέον προσόντα (όπως πιστοποιήσεις επαγγελµατικής εµπειρίας, πιστοποιήσεις γνώσης λοιπών ξένων γλωσσών κ.λπ.) θα συνεκτιµώνται αναλόγως κατά την αξιολόγηση, η οποία µπορεί να περιλαµβάνει και προσωπική συνέντευξη σε ημερομηνία, ώρα και τόπο, που θα τους ανακοινωθεί
γραπτώς ή τηλεφωνικώς.

Επίσης οι υποψήφιοι µπορούν να καταθέτουν και κάθε άλλο στοιχείο που θα µπορούσε να βοηθήσει στη διαµόρφωση ορθής γνώµης για την εµπειρία, τις γνώσεις και την καταλληλότητά τους. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την πρότασή τους προσκομίζοντας οι ίδιοι ή αποστέλλοντας ταχυδρομικά τον σχετικό φάκελο στην διεύθυνση:  Επιτροπή Εκπαίδευσης και Ερευνών του ΤΕΙ Λάρισας (Περιφερειακή Οδός Λάρισας – Τρικάλων, Τ.Κ. 41110).

Ο σχετικός φάκελος στον οποίο θα αναφέρονται τα στοιχεία ταυτότητας και επικοινωνίας του ενδιαφερομένου (ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) θα πρέπει να κατατεθεί στη Γραμματεία της Επιτροπής Εκπαίδευσης και Ερευνών του ΤΕΙ Λάρισας, με ευθύνη των ενδιαφερομένων, το αργότερο μέχρι την 02/10/2012.

Δείτε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι µπορούν να απευθύνονται στην κ. Ευαγγελία Κοτίτσα, Προϊσταμένη της Γραμματείας της Επιτροπής Εκπαίδευσης και Ερευνών του ΤΕΙ Λάρισας στο τηλ.2410684713/2410684705, e-mail: kotitsa@teilar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου