Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Ρεαλιστικότερο σενάριο η Football League 1, δεν εγκαταλείπεται το όνειρο της Superleague για τον ΑΟ Καβάλας

Ρεαλιστικότερο σενάριο η Football League 1, δεν εγκαταλείπεται το όνειρο της Superleague για τον ΑΟ Καβάλας
Σε πολύ καλό κλίμα διεξήχθη η συνάντηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Καβάλας Γεώργιου Τσοκτουρίδη με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιου σήμερα το πρωί. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν, επίσης,  ο πρώην υπουργός Μακεδονίας-Θράκης και νυν βουλευτής Καβάλας της ΝΔ Γεώργιος Καλαντζής και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας Γεώργιος Σουφλέρης. Το βασικότερο θέμα της συνάντησης ήταν αυτό της επιστροφής της ΠΑΕ Καβάλας στις επαγγελματικές κατηγορίες, κάτι για το οποίο ο κ. Πιλάβιος επανέλαβε την πάγια δέσμευσή του για αποκατάσταση του ΑΟ Καβάλας.
Το ποια θα είναι η κατηγορία, πάντως, στην οποία θα αγωνιστεί η ΠΑΕ Καβάλα είναι κάτι που θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες. Όπως δήλωσε και ο κ. Τσοκτουρίδης στην εκπομπή του ENA CHANNEL ΑΝΑΛΥΤΗΣ με τον Βασίλη Ιωάννου, το ρεαλιστικότερο σενάριο για τους «Αργοναύτες» είναι η συμμετοχή στην Football League 1, καθώς η αύξηση των ομάδων που θα αγωνίζονται στην Superleague την επόμενη αγωνιστική περίοδο από 16 σε 19 (αίτημα του Εργοτέλη) απορρίφθηκε από την γενική συνέλευση της Superleague που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη. Ωστόσο οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Καβάλας δεν εγκαταλείπουν το όνειρο της συμμετοχής της Superleague, ενώ το ενδεχόμενο συμμετοχής στην Football League 2 απορρίπτεται κατηγορηματικά.
Ακούστε τι δήλωσε, στην εκπομπή του ENA CHANNEL ΑΝΑΛΥΤΗΣ με τον Βασίλη Ιωάννου, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλας Γεώργιος Τσοκτουρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου