Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

ΕΔ:δεν τις αγγίζει τίποτα,δεν φοβούνται κανένα.Εκπληκτικό βίντεο “ένεση” αισιοδοξίας



Η οικονομική κρίση έληξε πρώτα απ΄ όλα τις ΕΔ. Ήταν ο εύκολος στόχος και η “γλυκιά καραμέλα” που “πιπίλαγαν” για χρόνια οι πολιτικοί ,παριστάνοντας ότι …κάνουν οικονομία! Έκοψαν τα πάντα!

Εξοπλισμούς,συντήρηση,αναγκαίους εκσυγχρονισμούς,αλλά πρώτα απ΄ όλα και πάνα απ΄ όλα έπαιξαν με την αξιοπρέπεια των Ελλήνων στρατιωτικών.

Όχι επειδή τους υπέβαλαν σε εξοντωτικές περικοπές εισοδημάτων υποχρεώνοντάς τους να ζουν στο όριο της επιβίωσης,αλλά επειδή επιχείρησαν να τους παρουσιάσουν ως τους …προνομιούχους αυτής της κοινωνίας .

Δεν το κατάφεραν όπως δεν κατάφεραν να μειώσουν στο ελάχιστο την
επιχειρησιακή αξία των ελληνικών ΕΔ. Προβλήματα υπάρχουν πολλά ,όχι όμως παρακμή στις ΕΔ!
Παρά το αίσθημα αδικίας,τα παράπονα και τη γνωστή αλλά κατανοητή “ελληνική γκρίνια” το προσωπικό ,τα στελέχη των ΕΔ κρατούν πολύ ψηλά το επιχειρησιακό επίπεδο.Οι τελευταίες ασκήσεις απλά το επιβεβαίωσαν.
Μακρυά από την απογοητευτική πολιτική αντιπαράθεση,μακρυά απ΄ όσους επιχειρούν να παρουσιαστούν ως “πατριώτες”, θέλοντας να εξυπηρετήσουν αποκλειστικά προσωπικά τους συμφέροντα,οι ΕΔ είναι πάντα ΕΔΩ.
Το βίντεο είναι πραγματικά εξαιρετικό και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους δημιουργούς του. Είναι ένα βίντεο που πραγματικά δείχνει ότι αυτή η χώρα δεν έχει τίποτα να φοβηθεί,αρκεί να έχει τους ανθρώπους της ενωμένους.
Το βίντεο περιλαμβάνει και πλάνα από τη Κυπριακή Εθνοφρουρά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου