Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (συνοπτικά)


 Τις επικίνδυνες τοποθετήσεις του ΣΥΡΙΖΑ για μία σειρά από σοβαρά εθνικά ζητήματα (καταστροφή της Ευρωζώνης, Αντάρτικο Πόλεων, επιστροφή στη δραχμή, νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών, Αναγνώριση των Σκοπίων με το όνομα «Μακεδονία» και άλλα) ξεσκεπάζει η ΝΔ παραθέτοντας τις ακριβείς δηλώσεις των στελεχών των συνιστωσών του, ώστε κανείς στην Ελλάδα να μην έχει την παραμικρή παραπληροφόρηση για το «περί τίνος πρόκειται».
Τις παρακάτω δηλώσεις κανείς δεν μπορεί πλέον να τις κρύψει:
1. «Παλεύουμε για την ανατροπή της Ευρωζώνης»
2. Τσίπρας: «Να φέρουν οι λαθρομετανάστες και τις οικογένειές τους»
3. «Να αρχίσουμε το Αντάρτικο Πόλεων»
4. Λαφαζάνης: «είμαστε υπέρ της επιστροφής σε εθνικό νόμισμα».
5. Σλαβόι Ζήζεκ: (ευθύνη μας είναι η Επανάσταση).
 
Διαβάστε αναλυτικά: 
1. Θα ανατρέψουμε την Ευρωζώνη: Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης,
σχετικά με τη σημερινή δήλωση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Το λόμπι της δραχμής που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεπεράσει προ πολλού κάθε όριο. Σαν να μην έφταναν όλα τα άλλα, βάλλει, τώρα πια, ευθέως κατά της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας. Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Τόλιος, μετά και τις δηλώσεις του κ. Λαφαζάνη, δηλώνει, στη ΝΕΤ, ότι το κόμμα του “παλεύει για την ανατροπή της Ευρωζώνης”, αποκαλύπτοντας το πραγματικό όραμα του τριτοκοσμικού αυτού κόμματος. Όμως, το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για μετάβαση της Ελλάδας στο χάος δεν θα περάσει. Την επόμενη Κυριακή, οι πολίτες θα δώσουν τη δική τους απάντηση. Ψήφο ευθύνης για αλλαγή πολιτικής μέσα στην Ευρώπη». Δείτε τη δήλωση του κ. Γ. Τόλιου:
2. «Να φέρουν οι λαθρομετανάστες και τις οικογένειές τους»: Ο Αλ. Τσίπρας σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» απευθύνει πρόσκληση προς τις οικογένειες των λαθρομεταναστών να έρθουν στην Ελλάδα. Του απάντησε χθες ο Γιάννης Μιχελάκης: «Ο κ. Τσίπρας, μετά τη δέσμευσή του για νομιμοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών, δίνοντάς τους ταξιδιωτικά έγγραφα, αλλά και επιδόματα ανεργίας, κάνει το επόμενο βήμα. Εξαγγέλλει, σήμερα, ότι θα επιτρέψει στους λαθρομετανάστες να φέρουν στη χώρα μας και τις οικογένειές τους. Οι πολιτικές του δεν χωρούν σε μια χώρα που πλήττεται από την ανεργία και την εγκληματικότητα. Είναι επικίνδυνες και περιθωριακές».
 3. «Να κάνουμε αντάρτικο πόλεων»! Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιφικράτης Αμυράς, σε τηλεοπτική εκπομπή του (στην οποία παλαιότερα έχει φιλοξενήσει και τον Αλ. Τσίπρα, που σήμερα λέει ότι δεν τον γνωρίζει), καλεί σε αντάρτικο πόλεων, με αυτοοργάνωση των πολιτών σε ομάδες που θα κάνουν σαμποτάζ και ένοπλο αγώνα. Δείτε το βίντεο

Ο Γιάννης Μιχελάκης δηλώνει σχετικά: «Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη, ότι ο κ. Ιφικράτης Αμυράς, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, σε δημόσια παρέμβασή του, καλεί ομάδες πολιτών να κάνουν αντάρτικο πόλεων, να προμηθευτούν όπλα, μαχαίρια, τσεκούρια, μολότοφ, να προβούν σε εκτελέσεις, να πυρπολούν δημόσια κτήρια, να κάνουν απαγωγές πολιτών και κάθε άλλο αδίκημα του ποινικού κώδικα. Φαίνεται μάλιστα, ότι ο κ. Ιφικράτης Αμυράς, διατηρεί προνομιακή σχέση με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα. Αρχικά, άλλωστε, είχε περιληφθεί στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Αθήνας, όπως αυτό ανακοινώθηκε με επίσημο δελτίο Τύπου στα ΜΜΕ (και δημοσιεύτηκε στις 21/4 στην ηλεκτρονική έκδοση της κομματικής εφημερίδας «Αυγή», και σε όλα τα ΜΜΕ) αλλά μετά από το σάλο που προκλήθηκε, αποσύρθηκε διακριτικά, χωρίς όμως να διαγραφεί ποτέ. Ο ΣΥΡΙΖΑ τέτοιες απόψεις τις αποσιωπά, αλλά δεν τις καταδικάζει. Τις υποθάλπει και τις ενθαρρύνει. Οι πολίτες όμως έχουν καταλάβει. Το σοκ που προκαλούν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι περιθωριακές συνιστώσες του στους Έλληνες πολίτες, άλλοτε ως οπαδοί του τρομοκράτη Κουφοντίνα, άλλοτε ως καθοδηγητές αντάρτικου πόλεων, άλλοτε ως προστάτες των κουκουλοφόρων, συγκλονίζει τους Έλληνες. Οι πρακτικές, όμως, αυτές δεν θα περάσουν!» Ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να απαντήσει στη ΝΔ και λέει ότι ο Αμυράς δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το κόμμα τους! Ο Γιάννης Μιχελάκης ανταπαντά: «Για την ταμπακιέρα κουβέντα. Τον Ιφικράτη τον διαγράψατε ή όχι; Τον Κουφοντίνα και τους τρομοκράτες τους καταδικάζετε ή όχι; Τους κουκουλοφόρους τους καταδικάζετε ή όχι; Μόνο και μόνο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει τις πιο περιθωριακές συνιστώσες του για μία χούφτα ψήφους, δείχνει το πόσο ανεύθυνος και επικίνδυνος είναι για τον τόπο. Τον λόγο έχει ο Εισαγγελέας».
 4. Ο κ. Λαφαζάνης θέλει δραχμή Επιστροφή στο εθνικό νόμισμα θέλει το ηγετικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης. Ο ίδιος όχι μόνο δεν το κρύβει αλλά επιπλέον το δηλώνει σε εκπομπή που κάνει με τον γνωστό από τις δηλώσεις του περί αντάρτικου πόλεων Ιφ. Αμυρά. Δείτε το βίντεο με το οικονομικό σκεπτικό του κ. Λαφαζάνη:
5. Ο «πνευματικός» του κ. Τσίπρα θέλει Επανάσταση! Ο καθοδηγητής του κ. Τσίπρα κ. Ζίζεκ, με σοκαριστικό τρόπο “επικαλείται τη βία και τον τρόμο ως μέσα για να επιβληθούν οι απόψεις του”. Και ονειρεύεται στην Ελλάδα, τριτοκοσμικές επαναστάσεις τύπου Βιετνάμ και Κούβας, με μπροστάρη τον κ. Τσίπρα. Το μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημοσθένης Παπαδάτος – Αναγνωστόπουλος, ο οποίος στη γραμμή Αμυρά δηλώνει ότι “απαιτούνται συγκεκριμένα ποσά βίας, ώστε να έλθει ο σοσιαλισμός”, δεν πιστεύει ότι “η ελευθερία του τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου” και ότι δεν πρέπει “οι πολιτικές παρεμβάσεις του ΣΥΡΙΖΑ να εξαντλούνται σε δελτία Τύπου αγχωμένα στη νομιμοφροσύνη”. Προφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταγγέλλει τις περιθωριακές αυτές απόψεις, γιατί είναι κυρίαρχες μέσα στο κόμμα τους.  
Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου