Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Τελικά θα δώσουν κυβέρνηση στη χώρα από Δευτέρα ή όχι;

Να μας τρελάνουν έχουν βαλθεί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με αποτέλεσμα άλλα να συμπεραίνει κανείς τη μια μέρα και άλλα την άλλη.

Ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, στη διακαναλική του συνέντευξη εμφανίστηκε πολύ λογικός και με αντίληψη της κατάστασης, λέγοντας ότι δεν πρόκειται να αφεθεί η χώρα χωρίς κυβέρνηση την επομένη των εκλογών, μια δήλωση η οποία σχολιάστηκε θετικά, αφού αυτό που προέχει είναι να λήξει οριστικά η περίοδος ακυβερνησίας που τείνει να δώσει το τελειωτικό πλήγμα στη χώρα.

Έρχεται όμως σήμερα ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος προς τιμήν του – καθότι άλλοι «μασάνε» τα λόγια τους – ουδέποτε έκρυψε τη θέση του υπέρ της επιστροφής της χώρας στη δραχμή και λέει διαφορετικά πράγματα από ότι ο αρχηγός του, απορρίπτοντας κάθε συζήτηση συμμετοχής του ΣΥΡΙΖΑ σε μία οικουμενική κυβέρνηση ή ακόμη και στήριξη κυβέρνησης που θα έχει ως βασικό κορμό τη ΝΔ.

Περαιτέρω, ο Π. Λαφαζάνης, μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον REAL FM, εμφανίστηκε άκαμπτος στις θέσεις που εξέφρασε, λέγοντας ότι κυβέρνηση υπό τον ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να δεχθεί εκβιασμό «από την τρόικα στο όνομα της διακοπής της χρηματοδότησης», λέγοντας ότι η χώρα μπορεί να αντέξει την παύση της ευρωπαϊκής χρηματοδότησης.

Ή κάτι δεν έχουμε καταλάβει καλά εμείς, ή κάτι δεν πάει καλά στον ΣΥΡΙΖΑ. Επιτέλους, τρεις μέρες πριν τις εκλογές, ο ελληνικός λαός δικαιούται να γνωρίζει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου