Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ-Ψέμμα Δούρου: Κανείς μας δεν μιλάει για μονομερή καταγγελία του μνημονίου και είναι δύσκολο να αποδείξετε το αντίθετο

Η κα. Δούρου (όπως και ο κ. Παπαδημούλης στο MEGA 8/06) ισχυρίζεται ότι κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κάνει δήλωση η οποία να αναφέρεται σε μονομερή καταγγελία της δανειακής σύμβασης υποτιμώντας με τον τρόπο αυτό τη νοημοσύνη και τη μνήμη των ελλήνων πολιτών. Επίσης, προκαλεί τους συνομιλητές της αναφέροντας ότι είναι πολύ δύσκολο να αποδείξει κάποιος το αντίθετο... Δείτε λοιπόν πόσο εύκολο είναι αυτό που η Δούρου λέει ότι είναι δύσκολο (για να έχετε και μια άποψη του τι σημαίνει "δύσκολο" για την αριστερά...):

Με χρονική απόσταση λεπτών και στο ίδιο κανάλι EXTRA3, βγήκε ο κ. Λαφαζάνης του ΣΥΡΙΖΑ
και μίλησε για μονομερή καταγγελία του μνημονίου και λίγο αργότερα η κα. Δούρου, όπως υποστήριξε και ο κ. Παπαδημούλης στο MEGA σήμερα 8/06/2012,-επίσης του ΣΥΡΙΖΑ- μας προκαλoύσε να αποδείξουμε ότι έστω κι ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για μονομερείς ενέργειες.

Βεβαίως, εμείς παραθέτουμε και αντίστοιχη δήλωση όχι απλού στελέχους αλλά του επικεφαλής ΣΥΡΙΖΑ,κ.Τσίπρα!

Η κα. Δούρου ή δεν γνωρίζει ότι ο κ. Λαφαζάνης είναι βασικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ή αρνείται να τον αναγνωρίσει μονομερώς ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ; Πάντως επιβεβαιώνεται η ανάγκη για ένα debate... ΣΙΓΟΥΡΑ ανάμεσα στις συνιστώσες και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου