Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Ρόμπα τα παπαγαλάκια των Τσιπραμένων-Ραχόι: «Τώρα διαπραγματευόμαστε το μνημόνιο»...

[Και οι παπαγάλοι των ΣΥΡΙΖΑίων και των Καμμένων επιμένουν να λένε χωρίς καμία πηγή και χωρίς καμία απόδειξη ότι η Ισπανία θα πάρει 120-130 δις χωρίς μνημόνιο!!!! Στην Ελλάδα όμως όσο μεγαλύτερη βλακία πεις τόσο πιο πιστευτός θα γίνεις από τους ηλίθιους...]
Η Ισπανία περιμένει τα αποτελέσματα του ανεξάρτητου τραπεζικού ελέγχου για να καθορίσει το αίτημα βοήθειας που θα απευθύνει στους ευρωπαίους εταίρους της για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών της, δήλωσε ο ισπανός πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι από τη σύνοδο της G20 στο Λος Κάμπος του Μεξικού.

«Αυτό που κάνουμε τώρα είναι να διαπραγματευόμαστε το μνημόνιο» που θα συνοδεύει το αίτημα για χορήγηση βοήθειας, επισήμανε ο Ραχόι και πρόσθεσε πως οι όροι της ευρωπαϊκής βοήθειας θα εξαρτηθούν από τα αποτελέσματα των ελέγχων.
Το ισπανικό υπουργείο Οικονομίας διέψευσε χθες Τρίτη ότι θα αναβληθεί για τον Σεπτέμβριο ο δεύτερος έλεγχος των τραπεζών της. Ο έλεγχος θα γίνει «γύρω στις 31 Ιουλίου», τόνισε πηγή του υπουργείου.
Τα αποτελέσματα των ελέγχων που έχουν αναλάβει από κοινού ο γερμανικός οίκος Ρόναλντ Μπέργκερ και ο αμερικανικός Ολιβερ Γουάιμαν θα υποβληθούν στην κυβέρνηση της Μαδρίτης, η οποία θα αξιολογήσει βάσει αυτών τις κεφαλαιακές της ανάγκες και τα νέα αποθεματικά για τον τραπεζικό τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου