Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Οι Αχαιοί δεν πείθονται από το νέο «πολλά λεφτά υπάρχουν» που ήρθε να παρουσιάσει ο κ. Τσίπρας…

(Γιώργου Δρακούλη - προέδρου Ν.Ε ΟΝΝΕΔ Αχαίας)
Με αφορμή την ομιλία του κ. Τσίπρα στην Πάτρα ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας Γιώργος Δρακούλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Ο κ. Τσίπρας ήρθε στην Πάτρα, ήρθε να μιλήσει στους Αχαιούς και να μοιράσει φρούδες ελπίδες σε ένα νομό που υπέστη όλες τις συνέπειες των αδιέξοδων πολιτικών που οδήγησαν την χώρα μας στην σημερινή κατάσταση.
Παρουσίασε ένα πρόγραμμα υποσχεσιολογίας, αναξιοπιστίας, παλινωδιών και λαϊκισμού. Μίλησε για άμεση λύση στο μεταναστευτικό πρόβλημα και στην εγκληματικότητα στην Πάτρα την ώρα που το κόμμα του θέλει μια αστυνομία αφοπλισμένη, την χώρα μας πόλο έλξης λαθρομεταναστών και τα σώματα ασφαλείας υπό διάλυση. Ήρθε να πείσει τους Αχαιούς ότι η επικίνδυνη και αδιέξοδη πολιτική του θα φέρει ένα καλύτερο αύριο στην Αχαΐα και στην χώρα μας…
Δεν προέβλεψε όμως κάτι…
Οι Αχαιοί πλέον δεν πείθονται από πολιτικές του «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ»…Οι πολίτες εξαπατήθηκαν μια φορά από το «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ του κ. Παπανδρέου δεν θα αφήσουμε όμως αυτή την φορά να εξαπατηθούν από το νέο «ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ» του κ. Τσίπρα που θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια την χώρα στην δραχμή και στην εξαθλίωση.
Οι μάσκες έπεσαν…τα ψέματα τελείωσαν…η χώρα δεν αντέχει άλλες καταστροφικές πολιτικές και νέα αδιέξοδα. Οι πολίτες, οι αγανακτισμένοι και «πληγωμένοι» πολίτες θέλουν πίσω την ελπίδα…αυτό που προσφέρει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α δεν είναι ελπίδα είναι καταστροφή!
Η χώρα μας χρειάζεται ελπίδα, ανάκαμψη, ανάπτυξη και τα κυριότερα κοινωνική συνοχή και το αναφαίρετο δικαίωμα της ασφάλειας για τους πολίτες. Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να τα εγγυηθεί και να φέρει ένα νέο και καλύτερο αύριο στην χώρα μας.
Οι αδιέξοδες πολιτικές του χθες που επιθυμεί ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α και οι όμοιοί του δεν έχουν θέση στο σήμερα και στο αύριο των Ελλήνων. Ας περιθωριοποιήσουμε πρώτοι εμείς αυτούς που θέλουν  να περιθωριοποιήσουν την χώρα μας τους εκφραστές της δραχμής  και της εξαθλίωσης. Το οφείλουμε σε εμάς και στις επόμενες γενιές!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου