Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Κοινή εμφάνιση Καραμανλή-Σαμαρά σε συνάντηση παλιών ΟΝΝΕΔιτών;

Δεν έχει εισαχθεί τίτλοςΣτον προεκλογικό αγώνα ρίχνονται οι παλιοί ΟΝΝΕΔίτες! Η «παλαιά φρουρά» δηλώνει, όπως πάντα, παρούσα και έτοιμη να δώσει τη δική της μάχη για την Ελλάδα. Οι ΟΝΝΕΔίτες ετοιμάζουν εκδήλωση την Πέμπτη το βράδυ στις 9, στο παλιό τους στέκι, το «Αχχίλειον» στην Θεσσαλονίκη, όπου θα τιμήσουν τον ιστορικό τους Πρόεδρο Δημήτρη Τσιγγούνη.


Στελέχη της «παλαιάς φρουράς» της ΟΝΝΕΔ απ’ όλη την Ελλάδα θα δώσουν το παρόν στην εκδήλωση για να βρεθούν με τους συναγωνιστές τους, όπως ο πρώην Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μιχάλης Παπαδόπουλος από την Κοζάνη και ο πρώην Υφυπουργός Οικονομίας Νίκος Λέγκας από τα Τρίκαλα. Μάλιστα, πληροφορούμαστε ότι στην εκδήλωση θα παρευρεθεί πιθανότατα και ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος υπήρξε ενεργό μέλος της ΟΝΝΕΔ, αλλά και ο πρώτος Πρόεδρος της νεολαίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συνάντηση θα παραβρεθεί και ο Κώστας Καραμανλής.

Την πρωτοβουλία και την οργάνωση της εκδήλωσης ανέλαβαν στελέχη της παλαιάς ΟΝΝΕΔ από την Βόρειο Ελλάδα, μεταξύ των οποίων οι βουλευτές Α και Β Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας και Θόδωρος Καράογλου αντίστοιχα, οι Δώρα Κουρκουτά, Γιάννης Πάιδας, Κώστας Μόσχος, Νίκος Φώτος, Ελευθερία Δουλάμη, Δημήτρης Καραμπέτσος, Κώστας Παπαδόπουλος, Αντιγόνη Γεωργιάδου, Ζήσης Ιωακείμοβιτς, Κώστας Στάγκος, Σάκης Μασλαρινός, Νίκος Γραβάνης και πολλοί άλλοι.

Ανάμεσά τους θα βρεθούν και πολλοί νεότεροι ΟΝΝΕΔίτες, όπως κι ο σημερινός Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος, για να στείλουν το μήνυμα της συνέχειας στους ιδεολογικούς αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου