Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Αντώνης Σαμαράς: Εξοδος από την κρίση με στήριγμα το ευρώ

Έξοδος από την κρίση σημαίνει στηρίγματα όπως είναι το ευρώ και οι συμμαχίες μας, τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, σε δηλώσεις μετά από σύσκεψη που είχε με τους παραγωγικούς φορείς στο Επιμελητήριο Κορίνθου, στο πλαίσιο επίσκεψής του στους νομούς Κορινθίας και Αχαΐας.



«Η έξοδος από την κρίση», δήλωσε ο κ. Σαμαράς, «σημαίνει νέες θέσεις εργασίας με ανάπτυξη, όχι άλλοι φόροι, όχι άλλες μειώσεις μισθών. Και σημαίνει στηρίγματα, μέσα από τα οποία μπορούμε να πετύχουμε επενδύσεις για τον τόπο και σταθερότητα για την Ελλάδα, όπως είναι το ευρώ και οι συμμαχίες μας» και «όχι σ’ εκείνους που τυχοδιωκτικά θέλουν να χάσει η Ελλάδα τα στηρίγματά της. Όχι σ’ εκείνους οι οποίοι ψάχνουν για τριτοκοσμικές λύσεις, σε μια στιγμή που τα πάντα διαλύονται. Σε μια στιγμή που η ίδια η Ευρώπη λογαριάζει το κάθε ευρώ». «Αυτή την ώρα», τόνισε, «χρειάζεται σταθερότητα, αποφασιστικότητα, σύνεση και πατριωτισμός» και «σήμερα», πρόσθεσε, «αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά τα είδαμε, τα συζητήσαμε, είχαμε έναν καταπληκτικό διάλογο, εδώ στην Κόρινθο».

Κατά την περιοδεία του ο πρόεδρος της ΝΔ ενημερώθηκε από τους επαγγελματίες της περιοχής για τα προβλήματα και την έλλειψη ρευστότητας που αντιμετωπίζουν. Ο κ. Σαμαράς περπάτησε στο κέντρο τη πόλης της Κορίνθου και συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου