Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Ψωμιάδης: Όχι στα κόμματα – τραβεστί


psomiadis-vanaki-4


«Το θεριό ξυπνάει» δηλώνει καθημερινά από τις εξορμήσεις του στη Βόρεια Ελλάδα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ στην Βόρεια Ελλάδα, πραγματοποιεί περιοδεία στην Θράκη και σήμερα Παρασκευή βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη.
«Η ανταπόκριση των πολιτών, εδώ στην ακριτική Θράκη, στο ελληνικό προπύργιο του Έβρου είναι πρωτοφανής πέρα από συγκινητική. Ο πολίτης με τον αγώνα του, πλάι στη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, δε θα επιτρέψει στα κόμματα- τραβεστί να σύρουν την Ελλάδα στους κινδύνους, τη θολούρα και την αβεβαιότητα» σημείωσε ο κ. Ψωμιάδης.
Κατά τις επαφές και συναντήσεις που είχε με πολίτες και φορείς της περιοχής, σημείωσε ότι «είμαι εδώ για να ζητήσω συγνώμη από τους πολίτες, είμαι εδώ για να ενώσω, είμαι εδώ για να δώσω το
μήνυμα της πανστρατιάς. Και με χαρά διαπιστώνω ότι το θεριό που ήταν ναρκωμένο, ξυπνά».
Ο κ. Ψωμιάδης ξεκίνησε την περιοδεία του από την Αλεξανδρούπολη, όπου μετέβη αεροπορικώς από την Αθήνα το πρωί. Εκεί τον υποδέχθηκε 20μελής αντιπροσωπεία της ΝΟΔΕ Έβρου.
Στη συνέχεα ταξίδεψε για το Σουφλί, με το «Βανάκι της Νίκης», το όχημα των περιοδειών. Εκεί περιόδευσε στη Λαϊκή Αγορά και στη συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα, όπου ενημερώθηκε από το προσωπικό του για τα τεράστια προβλήματα με τους λαθρομετανάστες.
«Δεν έχουν μόνο οι λαθρομετανάστες ανθρώπινα δικαιώματα, έχουν και οι Έλληνες. Δεν άκουσα ποτέ τους ινστρούχτορες του ΣΥΡΙΖΑ να μιλάνε για τους Έλληνες της Β. Ηπείρου, τους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης, τους Έλληνες της Ίμβρου και της Τενέδου. Το μόνο τους ντέρτι είναι να υπερασπίζονται τους Σκοπιανούς και να μιλούν για τουρκική μειονότητα», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Επόμενος σταθμός ήταν η Ορεστιάδα, όπου περιόδευσε στη Λαϊκή Αγορά και στη συνέχεια συναντήθηκε στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο κ. Δημ. Μουζά, ο οποίος τον ενημέρωσε για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή, κυρίως με την ανεργία και τη λαθρομετανάστευση.
«Στο πλευρό της Εκκλησίας μας»
Στο Διδυμότειχο, ο κ. Ψωμιάδης έγινε δεκτός από τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου Δαμασκηνό, τον οποίο συνεχάρη για το μεγάλο φιλανθρωπικό έργο που προσφέρει στο ποίμνιο του με συσσίτια και υποστήριξη των ασθενέστερων. «Εσύ είσαι ο Δεσπότης», είπε στον κ. Ψωμιάδη ο σεβασμιότατος.
«Είμαστε Έλληνες, είμαστε Πατριώτες, είμαστε Ορθόδοξοι, σεβόμαστε και στηρίζουμε την Εκκλησία και τους λειτουργούς της σε αντίθεση με κάποιους άλλους που δεν χάνουν ευκαιρία να επιτεθούν στα ιερά και όσια του Λαού μας και με τις αφελείς τοποθετήσεις τους ανοίγουν την όρεξη σε Τούρκους και Σκοπιανούς», απάντησε ο κ. Ψωμιάδης.
Μιλώντας στη συγκέντρωση στελεχών από τον Βόρειο Έβρο στο Ξενοδοχείο «Ερμής», ο κ. Ψωμιάδης τόνισε, μεταξύ άλλων: «Η ΝΔ ξεσηκώνεται στη Θράκη. Επιστρέφουν στελέχη από Καμμένο και Χρυσή Αυγή. Το μήνυμα πως δεν υπάρχει ελπίδα στο ΣΥΡΙΖΑ περνά, παρά τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή. Όλοι εσείς οι κάτοικοι του Έβρου έχετε κάθε λόγο να νιώθουν πικραμένοι αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά για να μην παραδώσουμε τη χώρα στην Αριστερά».
Το απόγευμα ο κ. Ψωμιάδης θα μεταβεί στην Αλεξανδρούπολη, όπου (στις 6.30 μ.μ.) θα γίνει δεκτός από τον Μητροπολίτη Έβρου, στις 7 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση τοπικών στελεχών στα γραφεία της ΝΟΔΕ και στις 10 μ.μ. θα έχει δείπνο εργασίας με στελέχη της ΝΔ. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται και εμφανίσεις του σε τοπικά ΜΜΕ.
Πρόγραμμα Σαββάτου- Κομοτηνή
Το  πρωί του Σαββάτου  ο κ.  Ψωμιάδης θα  περιοδεύσει  στους  Οικισμούς  του  νομού  Ροδόπης  προκειμένου να έχει συναντήσεις με  σωματεία,  πολιτιστικούς φορείς και κατοίκους του νομού. Στη 1 μ.μ. θα δώσει στα  Γραφεία  της ΝΟΔΕ  Ροδόπης Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Πρόγραμμα Κυριακής- Ξάνθη- Ασπρόπυργος
Το πρωί της Κυριακής ο κ. Ψωμιάδης θα εκκλησιαστεί στον καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας και στη συνέχεια (10.30 π.μ.) θα γίνει δεκτός από τον Μητροπολίτη Ξάνθης. Στις 11 π.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση τοπικών στελεχών, στα γραφεία της ΝΟΔΕ, όπου στις 12 το μεσημέρι θα παραχωρήσει Συνέντευξη τύπου. Στη συνέχεια θα κάνει περιοδεία στο κέντρο της πόλης.
Το βράδυ ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θα εκπροσωπήσει τη Νέα Δημοκρατία στη μεγάλη εκδήλωση που διοργανώνουν ποντιακά σωματεία στον Ασπρόπυργο Αττικής, με την ευκαιρία της πανήγυρης της Αγίας Τριάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου