Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Φαρ ουέστ εικόνες στην Κηφισιά

Φαρ ουέστ εικόνες στην Κηφισιά
Συνελήφθη, μετά από άγρια καταδίωξη και ανταλλαγή πυροβολισμών, ο ένας από τους δύο διαρρήκτες που εισέβαλαν λίγο πριν από τις δύο σήμερα το μεσημέρι στο σπίτι του προπονητή του ΠΑΟK, Γιώργου Δώνη.
Οι δράστες και κατά την αποχώρησή τους συνεπλάκησαν με αστυνομικούς και τραυμάτισαν έναν αστυφύλακα. Η σύλληψη του κακοποιού έγινε στην οδό Αρεταίου και όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για αλλοδαπό. Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του δεύτερου διαρρήκτη, ο οποίος έχει εντοπιστεί στην περιοχή που συνελήφθη ο
συνεργός του.
Οι διαρρήκτες δεν δίστασαν, έως να αποχωρήσουν από το σπίτι, να πάρουν μαζί τους και τον πεθερό του Γ. Δώνη, τον οποίο άφησαν γρήγορα ελεύθερο.
Την ώρα της διάρρηξης, μέσα στο σπίτι βρίσκοταν τα δύο παιδιά του Γ. Δώνη με τον παπού και τη γιαγιά τους. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τους δράστες, οι οποίοι ήταν οπλισμένοι με αυτόματο όπλο και μαχαίρια, να αρπάξουν χρήματα και κοσμήματα.
Μόλις ο μεγαλύτερος από τα παιδιά του προπονητή τους αντελήφθη ειδοποίησε τον αστυνομικό- φρουρό πρώην υπουργού που διαμένει σε διπλανή οικία και όταν έφτασαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, οι κακοποιοί πυροβόλησαν εναντιόν τους και διέφυγαν.
Τραυμάτισαν τον έναν αστυνομικό και στη συνέχεια οργανώθηκε μεγάλη επιχείρηση από την ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό τους.
Κατά την έρευνα των αστυνομικών, στην εκκλησία της Παναγίας της Ελευθερώτριας βρέθηκαν τα κοσμήματα που είχαν αρπάξει οι κακοποιοί, αλλά και κηλίδες αίματος.
Στη συνέχεια οι δράστες πήγαν προς την οδό Αρεταίου, όπου πυροβόλησαν και πάλι εναντίον των αστυνομικών, με συνέπεια να συλληφθεί ο ένας. Ο δεύτερο πέτυχε να διαφύγει και αναζητείται.
Δεν είναι η πρώτη φορά που διαρρήκτες εισβάλουν στο σπίτι του Γιώργου Δώνη. Τελευταία ήταν λίγο μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων (πατήστε εδώ για το ρεπορτάζ).
Ο Γ. Δώνης αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη. Μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό ανέφερε ότι επιστρέφει στην Αθήνα προκειμένου να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου