Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Σαμαράς: Τυχοδιωκτικά προγράμματα με κρυφή ατζέντα μπορούν να κάνουν τη ζωή μας εφιάλτη!



Για τυχοδιωκτικά προγράμματα, τα οποία καλύπτουν μια κρυφή ατζέντα που μπορεί να μετατρέψει τη ζωή των Ελλήνων σε εφιάλτη, μίλησε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς δείχνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Σαμαράς, μιλώντας χθες σε φορείς του ελληνικού τουρισμού και αφού νωρίτερα είχε ενημερωθεί από την υπηρεσιακή υπουργό Τατιάνα Καραπαναγιώτη και υπηρεσιακούς παράγοντες για τα προβλήματα του τουρισμού, τόνισε μεταξύ άλλων:

-Ο τουρισμός στο κέντρο της Αθήνας δεν μπορεί να αντέξει για πολύ. Η ακυβερνησία και η αστάθεια, το διεθνές κλίμα εξόδου της χώρας μας από την ευρωζώνη, οι συνεχείς πορείες και τα επεισόδια, αλλά κυρίως η λαθρομετανάστευση, η εγκληματικότητα, απαξιώνουν το κέντρο των Αθηνών.

-Κάθε μείωση 10% στις εισπράξεις του τουρισμού έχει ως άμεση συνέπεια να χάνονται 70.000
θέσεις εργασίας.
-Ως πρώτο βήμα θα επανασυσταθεί το υπουργείο Τουρισμού.
-Να γίνουν ανταγωνιστικά τα αεροδρόμια της χώρας με πρώτο το «Ελευθέριος Βενιζέλος».
-Να ψησισθεί ένα νέος επενδυτικός νόμος με σταθερό και ελκυστικό φορολογικό πλαίσιο.
-Να ολοκληρωθεί το θεσμικό πλαίσιο σε όλες τις ειδικές μορφές του τουρισμού.
-Να γίνει μια γενναία επένδυση στην επικοινωνία, με άμεση προτεραιότητα την ανανέωση της ταυτότητας του ελληνικού τουρισμού.
-Ο τουρισμός μπορεί να γίνει καταλύτης για την ανάπτυξη και την οικονομική ανάκαμψη.

Κλείνοντας ο κ. Σαμαράς την εισήγησή του, που έγινε παρουσία του αντιπροέδρου της Ν.Δ. Δημήτρη Αβραμόπουλου, της υπ. βουλευτού Α' Αθηνών Ολγας Κεφαλογιάννη, του πρώην υφυπουργού Πέτρου Αλεβιζάτου και εκπροσώπων του ελληνικού τουριστικού κλάδου, τόνισε: «Σήμερα η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού ζητά αλλαγή της οικονομικής πολιτικής, παραμονή στο ευρώ και σταθερή κυβέρνηση. Η πλειοψηφία των Ελλήνων συσπειρώνεται γύρω από το πατριωτικό μέτωπο ευθύνης».

Σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς θα μεταβεί στη Ρόδο.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί θα έχει σειρά επαφών με στελέχη της παράταξης και τοπικούς επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου