Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Παπαρήγα: «Περιμέναμε Σοβιέτ απ' τον Αλέξη, αλλά ακούσαμε εξαγγελίες τύπου ΠΑΣΟΚ»

Ειρωνικά αντιμετώπισε την ανακοίνωση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ η Αλέκα Παπαρήγα: «Ακούγαμε και εμείς για πρόγραμμα τύπου Σοβιέτ, που θα έβαζε σε πανικό τους καπιταλιστές. Μέχρι και εμείς είχαμε τρομάξει κατά κάποιο τρόπο με τις πληροφορίες για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ» είπε η Αλέκα Παπαρήγα.
Στο πρόγραμμα που ανακονώθηκε, βρίσκει κανείς ομοιότητες με τις εξαγγελίες Σημίτη ή και Παπανδρέου προ κρίσης, είπε η κυρία Παπαρήγα και ανέφερε χαρακτηριστικά.: «Λογική ψίχουλα ακολουθεί και ο ΣΥΡΙΖΑ».

Η κυρία Παπαρήγα χαρακτήρισε επίσης το κυβερνητικό πρόγραμμα της Κουμουνδούρου με τη φράση «άνθρακες ο θησαυρός», σχολιάζοντας ότι πρόκειται για «πρόγραμμα πολύ κατώτερο από τα μεγάλα συνθήματα και τις ριζοσπαστικές φράσεις» των εκλογών της 6ης Μαΐου.

Παράλληλα, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν προχωρεί στη λογική της μονομερούς διαγραφής του συνόλου του χρέους, γεγονός που, όπως τόνισε, σημαίνει και έξοδο από την ΕΕ.

«Επιβεβαιώνεται ότι δεν θέλει συνεργασία, αλλά επιθυμεί αυτοδυναμία» συνέχισε, χαρακτηρίζοντας την πρότασή του για συνεργασία ως «σημαία» για να ρίξει το ΚΚΕ, αλλά και άλλα κόμματα, όπως τη ΔΗΜΑΡ και τους Οικολόγους, όσο γίνεται πιο κάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου