Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Ο Τούρκος φίλος γίνεται;

Ο Τούρκος φίλος γίνεται;
Είμαι αλλοδαπός και ζω πάνω από 15 χρόνια στην Ελλάδα και αυτά που έχω να πω τώρα είναι καλοπροαίρετα.
Μου έκανε εντύπωση πόσο ανιστόρητοι είναι οι Έλληνες που μιλάνε για φιλία με τους Τούρκους.
Δείτε για παράδειγμα τι έγινε με την φιλία των τούρκων με τη Συρία, που την παρουσίασαν οι τούρκοι πριν 3 χρόνια ως παράδειγμα προς μίμηση. Τώρα βλέπει όμως κανείς το αληθινό άσχημο πρόσωπο των τούρκων που στέλνουν τρομοκράτες μουσουλμάνοι στη Συρία να σφάζουν αμάχους μόνο και  μόνο για να έρθουν οι φασίστες αδελφοί μουσουλμάνοι στην εξουσία ως σύριοι Τσολακόγλοι , οι οποίοι θα βοηθάνε στην οικοδόμηση της νέας οθωμανικής αυτοκρατορία.

Όσον αφορά την Ελλάδα οι τούρκοι δε θα χρειαστούν να την επιτίθενται με πολεμικά αεροπλάνα και πλοία αφού έχουν μέσα της εκατομμύρια εν δυνάμει μαχητές Ταλιμπάν οι οποίοι μπορούν να οπλιστούν ανά πάσα στιγμή από αυτούς.
Όποιος πιστεύει πως οι λαθρομετανάστες πληρώνουν να έρθουν εδώ και ότι ο σκοπός τους είναι να φύγουν προς την Ευρώπη είναι τουλάχιστον αφελής.
Οι λαθρομετανάστες πληρώνονται και δε πληρώνουν για να έρθουν και ο στόχος τους είναι να  μείνουν εδώ ως δούρειος ίππος των τούρκων που θα τους ενεργοποιήσουν στη ώρα μηδέν( γιατί δε φεύγουν άραγε τώρα που η οικονομία της Ελλάδας έχει τα χάλια της).
Εδώ θα εξελίσσονται εικόνες αντάρτικου πολέμου και  οι Έλληνες που θα αμύνονται θα κατηγορούνται για σφαγή των ειρηνικών και άοπλων λαθρομεταναστών.
Η Τουρκία θα απαιτεί την αποστολή κυανόκρανων η ακόμα τούρκικου στρατού για την προστασία τους.
Η επίλυση του θέμα των λαθρομεταναστών είναι ζωτικής σημασίας για την Ελλάδα, ακόμα πιο ζωτική από την οικονομική κρίση, πώς να επιλυθεί είναι άλλο θέμα.
Για να έχουν οι Έλληνες μια ιδέα τι μπορεί να συμβεί εδώ σύντομα ας παρακολουθούν τα συμβάντα στη Συρία και να μου λένε ότι αυτοί που σφάζουν αμάχους εκεί,  είναι αντάρτες της ελευθερίας που θέλουν μονάχα την ανατροπή  του δικτάτορα Ασσαντ.
Ελπίζω να μην έρχονται τα πράγματα  έτσι αλλά ο καιρός γαρ εγγυς.
Φιλέλληνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου