Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Συνειρμοί που ..πληγώνουν και ..διχάζουν!...


     Να που,  όσο και αν προσπαθούμε οι πιο μεγάλοι  από εμάς   να  λησμονήσουμε στιγμές μίσους και διχόνοιας  που δίχασαν  κάποτε τον λαό μας, αναγκαστήκαμε να  τις  ξαναφέρουμε στη μνήμη  μας .

 Και αυτά  μέσα από την προεκλογική ομιλία τους ΣΥΡΙΖΑ χθες.

  Έχω μάθει να ακούω όλους τους ομιλητές με σεβασμό στις απόψεις τους . Όμως κάτι με ..ενόχλησε από   όσα είπε ο πρόεδρος του,  χθες. Κυρίως επειδή   ένας νεαρός  … αρχηγός  προσπάθησε να  επαναφέρει  παλιές λησμονημένες ..θύμησες,   που δημιουργούν περίεργους ..συνειρμούς στο μυαλό των μεγαλύτερων από εμάς. 

   Τι  δουλειά είχε η  αναφορά στην ….εθνική αντίσταση  στις μέρες μας αλήθεια;  Τι εξυπηρετούν οι   αριστερόστροφες..  μεγαλοστομίες  ανακατωμένες με πολλά εγώ και εμείς . 

    Και μόνο η αναφορά στις ..μεταπολεμικές εμφυλιοεφιαλτικές  αλήστου μνήμης  καταστάσεις  είναι αρκετές για να ..προσδιορίσουν τι ακριβώς  σημαίνει  για τους  ΣΥΡΙΖΕΟΥΣ εκπροσώπηση «  όλων των Ελλήνων..» .

   Ποιος  όμως τους έδωσε το δικαίωμα να πιστεύουν  πως ο Ελληνικός λαός  , στη θύμηση τέτοιων  θλιβερών  για τη χώρα μας  στιγμών.., νοιώθει να πλημμυρίζεται από   « εθνική έξαρση» ;

    Μήπως οι άνθρωποι , μέσα στο μεγαλοϊδεατισμό τον οποίον εξέθρεψαν  κάποιες  .δημοσκοπήσεις, ξέχασαν σε ποια  χώρα βρίσκονται;  Ξέχασαν πως το αποτέλεσμα του εμφυλίου  ήταν ΗΤΤΑ και μάλιστα  πολύ δεινή για τους  οπαδούς των αριστερίστικων φραξιών που κρύβονται πίσω από τη ..συνομοσπονδία ΣΥΡΙΖΑ;  

  Και καλά οι λίγοι αμετανόητοι οπαδοί τους να χαίρονται για την στιγμιαία  και περιστασιακή  ανοδική  πορεία του , όμως σημασία έχει το τι θα κάνουν οι πολλοί.!!  Η σιωπηλή πλειοψηφία των νοικοκυραίων και  ΑΛΗΘΙΝΑ σκληρά εργαζόμενων Ελλήνων,  που είχαν  στείλει στο …χρονοντούλαπο ..της λήθης  τέτοιες θύμησες..     Θα   επιτρέψουν άραγε  τις    άναρθρες κραυγές που  καλούν σε μια  καινούργια .. αναθεώρηση , σε όσα    ..προ  70 περίπου ετών  τελεσιδίκως  και με αίμα αποφάνθηκε η  συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων ;

    Τη Κυριακή όμως θα απαντήσουν στη κάλπη , ΑΥΤΟΙ ακριβώς  οι Έλληνες πολίτες,  οι οποίοι  δεν ..αρέσκονται σε κραυγές . Οι οποίοι έχουν μάθει να ψηφίζουν με το χέρι στη καρδιά  αλλά και το νου, σιωπηλά , όπως ακριβώς διδάσκει η ΑΛΗΘΙΝΗ δημοκρατία και όχι εκείνη …η οποία προσπαθεί να επιβληθεί με ..εκκωφαντικές κορώνες .
 Γράφει ο γιατρός  Γιώργος Νεοφώτιστος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου