Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Το κάλεσμα"πολέμου"του Ψωμιάδη


Επίθεση σε πολύ υψηλούς τόνους κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από το Κιλκίς ο επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας της ΝΔ στη Β. Ελλάδα Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Ο κ. Ψωμιάδης κάλεσε «όλους τους κεντροδεξιούς να επιστρέψουν στη ΝΔ», επισείοντας τον κίνδυνο μιας «ανεύθυνης, επικίνδυνης και μηδενιστικής αριστεράς». 

Τόνισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ κηρύττει την έξοδο από το ευρώ», ενώ επισήμανε ότι τον φοβίζει η
νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο πατέρας μου, μου άφησε 5 πράγματα κι εγώ τα `κανα 10, δεν μπορώ να τα θέσω σε κίνδυνο».
Ο κ. Ψωμιάδης είπε ότι «κάθε ψήφος στον Καμμένο ή στην Χρυσή Αυγή είναι ψήφος στον Τσίπρα», υπογραμμίζοντας ότι «το ΚΚΕ είναι πιο σοβαρό κόμμα απ` τον ΣΥΡΙΖΑ».

Παρά το γεγονός ότι ο κ. Ψωμιάδης δήλωσε «αδικημένος, πληγωμένος και πικραμένος απ` τη ΝΔ», είπε ταυτόχρονα ότι στρατεύτηκε στον αγώνα  επειδή δεν έχει χάσει ποτέ. «Στις προηγούμενες εκλογές μας βρήκαν υπνωτισμένους και γι` αυτό στη Θεσσαλονίκη δεν πήραμε ούτε τις μισές ψήφους απ` όσες πήρα εγώ πριν ενάμιση χρόνο», ανέφερε.
Ενώ, ερωτηθείς αν θα έπρεπε ο Αντώνης Σαμαράς να παραιτηθεί σε περίπτωση άσχημου για τη ΝΔ αποτελέσματος , απάντησε ότι «ο πρόεδρος θα πάρει τις δέουσες αποφάσεις».

Μεταξύ όσων παραβρέθηκαν στη συνάντηση ήταν ο υποψήφιος βουλευτής Σ. Τσιτουρίδης ο οποίος κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις πως μπορεί οι αυτοδιοικητικοί να ενισχύσουν το κόμμα, αλλά και ο Γ. Γεωργαντάς αναφέρθηκε στην ανάγκη αγώνα όλων όσων ασχολούνται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα για να επιστρέψουν αυτοί που φωναχτά είπαν όχι στην ΝΔ αλλά και να ψηφίσουν αρκετοί που δεν προσήλθαν στις κάλπες.
Αίσθηση προκάλεσε και η παρέμβαση του εν αργία δημάρχου Κιλκίς Ευ. Μπαλάσκα, ο οποίος τόνισε ότι για να ανέβουν τα εκλογικά ποσοστά πρέπει να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους και να δούμε τον κανόνα που επιβεβαιώνεται, ότι δηλαδή οι πρώτοι που γύρισαν την πλάτη τους στην παράταξη ήταν αυτοί που «βολεύτηκαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου