Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Κερδίσαμε όλοι μαζί μια μάχη, αλλά τώρα ξεκινά ο μεγάλος αγώνας

Πανηγυρισμοί στην Συγγρού
Μας λοιδώρησαν όταν γράψαμε για γαλάζιο τσουνάμι. Μας είπαν ότι κάναμε … κωλοτούμπα όταν γράφαμε ότι είναι εκλογικό ντέρμπι σε μια προσπάθεια να αφυπνίσουμε τους ανθρώπους εκείνους που νόμισαν ότι η μάχη κερδίζεται από τον καναπέ.
Όμως, το antinews είναι εδώ και απέδειξε ότι μπορεί να πετυχαίνει τους στόχους που θέτει. Αλλά το κυριότερο. Να λειτουργεί με βάση το μεγαλύτερο στόχο, αυτόν την πανεθνικής προσπάθειας για τη σωτηρία της Ελλάδας.
Η Νέα Δημοκρατία είναι πρώτο κόμμα με καθαρή νίκη και είναι ο Αντώνης Σαμαράς αυτός που θα πάρει την πρώτη λαϊκή εντολή. Ο «σεισμός» που γράφαμε μόλις τώρα ξεκινά. Και μαζί με τους αναγνώστες του, το antinews θα είναι μπροστάρης στην εθνική προσπάθεια που ξεκινά. Στηρίζοντας
όλους όσοι βλέπουν ότι η πορεία της Ελλάδας είναι καθαρά ευρωπαϊκή και ότι η μόνη ελπίδα είναι να υπάρξει ένα πραγματικό γαλάζιο τσουνάμι από όλους τους Ελληνες που θέλουν να αλλάξουν τη μοίρα τους.
Ο Σαμαράς περικυκλωμένος από τον ξένο Τύπο στο Ζάππειο
Θα είναι, όμως, το antinews και αυστηρό απέναντι σε όλους όσοι δεν έχουν τον ίδιο βηματισμό με τον Αντώνη Σαμαρά. Αυτός έχει καταλάβει ότι είναι η τελευταία ελπίδα της Ελλάδας για πραγματικές αλλαγές στην κοινωνία και την οικονομία. Αν οι συνοδοιπόροι του δεν τον καταλάβουν θα είμαστε οι πρώτοι που θα τους πούμε να πάνε σπίτι τους και να σταματήσουν να είναι βαρίδια για την πορεία του τόπου προς τα εμπρός.
Αλλά, δεν είναι ώρα για μεμψιμοιρίες, είναι ώρα χαράς για όλους εκείνους που έδωσαν το πράσινο φως για να συνεχίσει να είναι η Ελλάδα στην Ευρώπη. Για όσους πίστεψαν ότι η επαναδιαπραγμάτευση με έμφαση στην ανάπτυξη είναι μονόδρομος.
Και για όσους δεν πίστεψαν στους ψεύτικους παραδείσους που υποσχέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας και οι παλαιοπασοκικοί κομματικοί ταγοί του.
Είναι ώρα για πανηγυρισμούς όχι γιατί κέρδισε η ΝΔ, αλλά γιατί νίκησε η Ελλάδα.
Αν θα θέλαμε να κάνουμε ορισμένα βασικά πολιτικά σχόλια θα μπορούσαμε να πούμε τα εξής:
Οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις είναι κυρίαρχες στην ελληνική κοινωνία.
Οι δυνάμεις της ψεύτικης ελπίδας δεν έχουν κανένα δικαίωμα να αμφισβητούν την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Κι ούτε πρέπει να τολμήσουν να βγάλουν τον κόσμο στους δρόμους σε ανώφελους αγώνες.
Το ΠΑΣΟΚ είναι πλέον στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Το μόνο που έχει να κάνει ο Βενιζέλος είναι να πάει σπίτι του αφού πρώτα διαλύσει το κόμμα.
Ανησυχητικό το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή, η οποία κινείται στα όρια της νομιμότητας και σπέρνει λόγους και πράξεις μίσους, αύξησε τα ποσοστά της.
Ξεφουσκώνει ο Καμμένος με τις μπουρδολογίες της αντιμνημονιακής ρητορείας του.
Ιστορικά χαμηλά για το ΚΚΕ που είδε τους μισούς ψηφοφόρους του να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ.
Τέλος, ερμαφρόδιτα σχήματα σαν κι αυτά των Μάνου – Τζήμερου, δεν έχουν καμιά τύχη διότι δεν έχουν καθαρές θέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου