Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ψωμιάδης: «Επικίνδυνη η Αριστερά»


psomiadis-syn-typou

Ως τη μοναδική σοβαρή πολιτική δύναμη της χώρας χαρακτήρισε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης τη ΝΔ, κατά την περιοδεία που πραγματοποίησε σήμερα στο νομό Δράμας.
«Κάθε ψήφος εκτός ΝΔ είναι ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ. Όποιος απομακρύνεται από τη Νέα Δημοκρατία ουσιαστικά φέρνει πιο κοντά την επικίνδυνη Αριστερά», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας σε πολίτες της Δράμας, του Νευροκοπίου και της Προσοτσάνης.
Ο κ. Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Δράμας Δημ.
Κυριαζίδη και τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Δράμας Τάσο Αρναουτόπουλο, ξεκίνησε την περιοδεία του από το Νευροκόπι, όπου περιόδευσε στη Λαϊκή Αγορά, για να γίνει δεκτός με ενθουσιασμό από τους πολίτες. Στη συνέχεια ενημερώθηκε από το Δήμαρχο Μελέτη Μαυρίδη για τα προβλήματα της περιοχής και μίλησε σε συγκέντρωση πολιτών στο Δημαρχείο.
Ακολούθως περιόδευσε στην Αγορά της Προσοτσάνης συναντήθηκε με φίλους της Νέας Δημοκρατίας στο Εμπορικό Κέντρο της πόλης ενώ είχε συνάντηση και με  τον Δήμαρχο Άγγ. Λύσελη.  
Στη συνέχεια μετέβη στη Δράμα όπου συναντήθηκε με τοπικά κομματικά στελέχη και παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στα γραφεία της ΝΟΔΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου