Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Αν δεν ληφθούν μέτρα, η Ελλάδα θα γίνει ζούγκλα με την λαθρομετανάστευση


Το πρόβλημα της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης είναι μείζον για την Ελλάδα και χρήζει άμεσης αντιμετώπισης. Αυτό είναι παραδεκτό από όλους, ακόμη και από τους «ευαίσθητους» αριστερούληδες που έχουν πολλές φορές το μυαλό πάνω από τη σκούφια και δε βλέπουν το «συνωστισμό» μεταναστών και τα προβλήματα που φέρνει.
Η λύση του προβλήματος χρειάζεται τιτάνια προσπάθεια, πίεση στο εξωτερικό, αγώνα εντός της Ελλάδας να μην ξανασυμβούν περιστατικά τύπου Υπατείας και φυσικά πολλά, πάρα πολλά κονδύλια. Πάνω απ’ όλα όμως χρειάζεται πολιτική βούληση κι ελπίζουμε ότι η νέα κυβέρνηση υπό τον Αντώνη Σαμαρά θα συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση του προβλήματος.
Όμως, πέρα από αυτά που είναι πλήρως αποδεκτά στο πλαίσιο της ευνομούμενης δημοκρατίας μας, υπάρχουν ορισμένες επισημάνσεις που πρέπει να γίνουν τώρα, και πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα
ειδάλλως θα γίνει η Ελλάδα ζούγκλα.
Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει κι ότι έχουμε ένα συνεχώς διογκωμένο κοινωνικό πρόβλημα που βρίσκεται στα όρια της ανθρωπιστικής κρίσης.
Είναι πολύ εύκολοι οι αφορισμοί του στυλ «να φύγουν όλοι οι μετανάστες, να τους ρίξουμε στη θάλασσα, να τους φάνε τα ψάρια, να τους βάλουμε σε καράβια και να τα βουλιάξουμε». Είναι ακόμη πιο εύκολο να συνταχθεί η ελληνική κοινωνία πίσω από τους νεοναζιστές της Χρυσής Αυγής που χρησιμοποιούν το μεταναστευτικό για να κερδίζουν ποσοστά, λες και είναι δικό τους προνομιακό πεδίο.
Πίσω όμως από το μεγάλο αυτό πρόβλημα βρίσκεται μια πολύ μαύρη σελίδα της ελληνικής δημοκρατίας που αν συνεχίσουμε να εθελοτυφλούμε, θα τη δούμε να γράφεται με αίμα.
Κάθε νύχτα συμβαίνει κι ένα περιστατικό ξυλοδαρμού ή μαχαιρώματος κάποιου μετανάστη διότι προφανώς κάποιοι προσπαθούν με τέτοιες εγκληματικές ενέργειες να βάλουν στην ίδια ζυγαριά τις ανθρώπινες ζωές. Η Χρυσή Αυγή και διάφοροι ανένταχτοι νεοναζί επιχειρούν να στήσουν ένα σκηνικό τρόμου και να φτιάξουν από το τίποτε «Νύχτες Κρυστάλλων».
Τραβούν μαχαίρια και σφάζουν μετανάστες στο όνομα της δήθεν καθαρότητας της ελληνικής φυλής ή επειδή οι μετανάστες συλλήβδην φέρνουν την εγκληματικότητα στην κοινωνία. Άνθρωποι ξυλοκοπούνται άγρια, χειρότερα από ζώα, μπροστά στα μάτια αστυνομικών ή απλών πολιτών και κανείς δεν αντιδρά. Τα φαινόμενα βίας, μισαλλοδοξίας και άκρατου ρατσισμού έχουν πολλαπλασιαστεί γιατί κάποιοι νομίζουν ότι έτσι θα λύσουν το μεταναστευτικό. Και δυστυχώς πρόκειται πλέον για κοινοβουλευτικά κόμματα.
Η κατάσταση αυτή δε θα αργήσει να ξεφύγει και η χώρα να μετατραπεί σε ζούγκλα. Διότι άντε και φοβούνται και φεύγουν οι μετανάστες. Μετά ποιος έχει σειρά; Οι αριστεροί; Οι Εβραίοι, οι ομοφυλόφιλοι; Έλεος, κάποιος να τους σταματήσει πριν στην ελληνική κοινωνία επικρατήσει το χάος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου